Workshop is gebaseerd op de inspirerende kookboeken en columns. Foto: PR
Workshop is gebaseerd op de inspirerende kookboeken en columns. Foto: PR

Teken gezellig mee bij het Pop-Up Atelier bij Tries No.54

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten –In navolging van de eerdere workshops organiseren Atelier Mooi van Melissa en Lunchroom Tries No. 54 dit keer de Zomer Editie 'Thee & Tekenen'. Dit belooft weer een leuke ontspannen en geheel verzorgde creatieve middag te worden. In de eigentijdse workshop gaan deelnemers onder begeleiding een recept illustreren en genieten van een heerlijk arrangement huisgemaakte lunchhapjes met een glaasje!

De workshop is gebaseerd op de inspirerende kookboeken en columns in de Volkskrant van o.a. Yvette van Boven en dit is een gelegenheid om recept illustreren zelf uit te proberen in een omgeving met gelijkgestemden. Er wordt gewerkt met potlood, fineliner en kleurpotlood of aquarelverf. Het resultaat is een vrolijke illustratie! De Workshop is incl. alle materialen, begeleiding in hand-letteren en deze vorm van tekenen plus een heerlijke lunch en werkstuk. Voorbeeld recepten zijn natuurlijk aanwezig en ervaring mag wel maar is echt niet nodig.

Leuk weetje; eerdere deelnemers kwamen zowel uit Voorschoten als uit de brede regio o.a. Den Haag, Noordwijk, Rijswijk, Wassenaar en Zoetermeer, 90% is vrouw maar er heeft dus ook eens een heer meegetekend en men komt zowel individueel als met vriendin, collega of familie, 30% van de deelnemers heeft vaker 'Thee & Tekenen' bezocht, de leeftijd tot op heden varieert van begin 20 tot 70+ maar wordt nu omlaag getrokken want de komende workshop heeft een oma met creatieve kleindochter zich ingeschreven. Het is vanaf 10 jaar.

Er wordt getekend op zaterdag 16 juni a.s. bij Tries No.54 in de Voorstraat. Meer informatie en aanmelden kan via email mooivanmelissa@ziggo.nl   (English & Dutch)

Zaterdag 16 juni a.s. bij Tries No.54 in de Voorstraat. Foto: PR

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 3 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 6 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 12 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 16 uur geleden 26
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9