Ristorante Va Bene: nieuwe kaart en leuke actie ivm het verbouwde restaurant!

Algemeen

Voorschoten - Het zal de regelmatige bezoeker van de Voorstraat in Voorschoten niet zijn ontgaan: Het voorste restaurantgedeelte van Ristorante Va Bene is ingrijpend verbouwd en heeft daarmee een nog Italiaanser uitstraling gekregen. Vito Tumbiolo en zijn zus Angela, beiden eigenaar van het restaurant zijn blij dat de verbouwing achter de rug is. Beiden hebben er hun stempel opgedrukt, Angela bedacht de originele verlichting en Vito en zijn zwager Alfonso hebben het ontwerp van het nieuwe restaurantgedeelte gemaakt. Het resultaat mag er zijn, het is een gezellige, meer informele ruimte geworden waar het niet alleen dineren maar ook heel gezellig lunchen is en waar je ook welkom bent voor een drankje en een klein hapje.

Ter gelegenheid van de verbouwing heeft Va Bene een mooie aanbieding: tot eind juni krijg je een tweede broodje van de lunchkaart gratis! 

Daarnaast heeft Va Bene in de zomer een speciale menu-aanbieding:  Het Menu Estate (estate betekent zomer) 4-gangen menu voor 22,50 euro.
Het menu bestaat uit een bruschetta, een voorgerechtje, vlees of vis naar keuze en een Italiaans dessert. 

En voor de pasta liefhebbers: alle pasta's zijn nu 10 euro!

Streetfoodmenu
Wie in Italie is geweest weet het:  de terrassen en restaurantjes zitten altijd gezellig vol met druk pratende en veel gebaren makende jongeren. Op hun scooters komen ze na hun werk aanrijden en bestellen een drankje en blijven tot in de avond zitten. Ze praten en drinken niet alleen,  ze bestellen naast hun wijntje of biertje een schaal met heerlijke hapjes. Vito; 'wij noemen dat Streetfood en dat willen wij ook graag in Voorschoten introduceren. Gezellig op het terras of binnen in het nieuwe restaurantgedeelte van Va Bene, voor 22,20 euro lekker op je gemak genieten van een echt Italiaans streetfoodmenu!

U begrijpt, het is belangrijk om van te voren te reserveren want het gaat druk worden bij Va Bene! Het telefoonnummer is 071 561 8253.
De openingstijden van Va Bene zijn: dinsdag t/m donderdag 17.00 t- 22.00 uur, vrijdag en zaterdag van 12.00 - 22. uur en zondag van 17.00 - 22.00 uur.


 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 4 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 11 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 13 uur geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 17 apr, 15:04
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen 17 apr, 13:42