<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Ondernemer in beeld

Rabobank Regio Den Haag met mobiel kantoor nog dichterbij

Vanaf heden beschikt Rabobank Regio Den Haag over een mobiel kantoor. Deze bus, die dienst doet als verplaatsbare kantoorruimte, is uitgerust met een spreekkamer en een geldautomaat. Het mobiel kantoor  maakt volgens een vaste dienstregeling een ronde langs de locaties in het werkgebied van Rabobank Den Haag waar vanaf 4 juni geen kantoor meer gevestigd is. "Ook al sluiten we onze vestigingen in Voorschoten, Voorburg en aan het Loosduinse Hoofdplein in Den Haag, we blijven dichtbij onze klanten daar.  Met onze marktteams en door onze maatschappelijke rol als sponsor bij verschillende verenigingen en stichtingen. Maar op deze wijze voorlopig dus ook als bankkantoor", aldus Harry Wientjens, Directeur Particulieren en Private Banking van Rabobank Regio Den Haag.

Financieel advies en geld opnemen op nog meer locaties Slechts op een paar plaatsen in Nederland heeft Rabobank een mobiel kantoor in een Nederlandse regio laten rijden. Voor de regio Den Haag en haar inwoners dan ook een absolute primeur om over deze unieke klantbediening te beschikken.

De functionaliteiten van het mobiele kantoor worden zowel via zonne-energie als via het lichtnet geactiveerd. Hierdoor is de verplaatsbare kantoorruimte uitermate flexibel inzetbaar. Wientjens: "Steeds meer mensen bankieren mobiel en maken daardoor weinig gebruik van onze vestigingen en geldautomaten. Voor de klanten die moeite hebben met mobiel bankieren organiseren we continu gratis workshops. We proberen ze ondertussen tegemoet te komen met een alternatief als Geld Express; contant geld kan aan huis bezorgd worden als mensen mobiel beperkt zijn. Ook onze adviseurs komen aan huis als dat nodig is. Met ons mobiele kantoor willen we deze klanten extra tegemoet komen".

Voorlopige dienstregeling mobiel kantoor

Vanaf nu is het mobiel kantoor de komende maanden elke vrijdag te bezoeken tussen 09:00 en 11:00 uur op de markt in Voorschoten.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten