<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
'Op het strand' het thema van Bouwdorp 2018 in Voorschoten. Foto: pr
'Op het strand' het thema van Bouwdorp 2018 in Voorschoten. Foto: pr

Thema Bouwdorp 2018: 'Bouwdorp aan het Strand'

Voorschoten - 1 juni start de inschrijving voor het Bouwdorp 2018, via de website www.bouwdorpvoorschoten.nl

Vandaag heeft de organisatie van het Bouwdorp het thema voor 2018 bekendgemaakt:de keuze is dit jaar gevallen op het thema 'Bouwdorp aan het strand'.  Wil je vlak voor het eind van de schoolvakantie nog een fantastische vakantieweek meemaken, meld je dan nu aan voor Bouwdorp 2018 via de website www.bouwdorpvoorschoten.nl

Over bouwdorp
Het Bouwdorp Voorschoten is een leuke activiteit voor basisschoolkinderen in de laatste week van de zomervakantie! In groepjes van ongeveer 10 kinderen met 2 begeleiders worden de meest spectaculaire hutten gebouwd. Neem je hamer en knijptang mee en bouw er lustig op los!

Voor wie is Bouwdorp?
Ieder jaar is de opkomst groot, het enthousiasme enorm en de kinderen genieten volop! Genoeg redenen om het Bouwdorp ook dit jaar weer te organiseren. Bouwdorp is voor alle kinderen vanaf 6 jaar die in Voorschoten op de basisschool zitten of woonachtig zijn in Voorschoten.

Wanneer is BouwdorpBouwdorp wordt altijd georganiseerd in de laatste week van de schoolvakantie te Voorschoten. De Bouwdorp week voor de kinderen bestaat uit 3 dagen, daarnaast is er een opbouwdag voor – en een afbraakdag na.

De Bouwdorpweek in 2018 is:
20 augustus maandag opbouwdag
21 aug dinsdag tot en met donderdag 23 augustus is Bouwdorp
24 augustus vrijdag opruim- en poetsdag

Wat kost BouwdorpBouwdorp
Voorschoten wordt georganiseerd voor alle kinderen van alle rangen en standen. De prijs is daarom ieder jaar bijzonder vriendelijk voor iedere portemonnee. Helaas zijn de kosten omhoog gegaan en wij hebben de prijs voor het Bouwdorp dan ook moeten bijstellen. De kosten voor Bouwdorp 2018 bedragen € 20,- per kind.

Vrijwilligers gezocht
Bouwdorp bestaat niet zonder vrijwilligers! Vrijwilligers zijn begeleiders van een groep kinderen en/of helpen bij de opbouw en afbraak.

Wie kan inschrijven als groepsbegeleider
Iedere groep van 10 kinderen heeft vanuit veiligheidsoogpunt elke dag minimaal 1 maar het liefst 2 begeleiders. Deze groepsbegeleiders zijn alleen ouders, grootouders of verzorgers van de deelnemers. De bouwdorp organisatie kan in uitzonderlijke gevallen besluiten af te wijken van de gestelde toelatingseisen of zelfs extra eisen stellen op individuele basis

Sponsoren
Van 300 bananen tot 100 kg spijkers en 1.800 pallets, Het Bouwdorp Voorschoten is afhankelijk van sponsoren en vrienden. Het is ieder jaar een uitdaging om de kosten te dekken voor het Bouwdorp. De kosten hebben alles te maken met het plezier dat we de kinderen willen bieden. De organisatie is vrijwillig en kosten die niets met het Bouwdorp en de kinderen te maken hebben, hebben we liever niet.

Gelukkig zijn er ondernemers die, met ons,  de kinderen van het Bouwdorp ook een fijne week willen bezorgen. Het Bouwdorp Voorschoten is blij met alle steun, klein en groot, eenmalige sponsoring of gewoon een bijdrage als "vriend van Bouwdorp". Om ook op langere termijn te kunnen werken zijn structurele sponsors altijd extra welkom, zij maken het fundament van Bouwdorp.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten