<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Regio nieuws

Kom tussen 14 en 17 juni naar de Amnesty boekenmarkt

VOORSCHOTEN – De boeken vinden waar je al zo lang naar zoekt. Of wat fijne lectuur voor de vakantie op de kop tikken. En dat allemaal voor kleine prijzen. Daarvoor moet je bij de boekenmarkt van Amnesty International Voorschoten/Wassenaar zijn. De markt is dit jaar van 14 tot en met 17 juni in 'De Ontmoeting' en 'Het Pluspunt', achterzijde van het Gezondheidscentrum Noord Hofland, Jan Evertsenlaan 2 te Voorschoten.

In de afgelopen weken zijn heel veel boeken ingeleverd. Romans en thrillers, maar ook prachtige boeken over kunst, koken, tuinieren, techniek, kinderenboeken en boeken in andere talen. Er zijn ruim dertig rubrieken. Bij romans en thrillers zijn de boeken zoals altijd op alfabet gesorteerd. Een boek is zo snel gevonden.

Verkoop vanaf 14 juni

De verkoop start op donderdag 14 juni om 10.00. Die dag en op vrijdag 15 juni kun je terecht van 10.00 tot 20.00 uur. Zaterdag 16 juni is de boekenmarkt van 10.00 tot 17.00 uur, zondag 17 juni van 13.00 tot 17.00 uur. Op zondag worden alle dan nog aanwezige boeken verkocht voor de helft van de prijs. De boeken die dan nog over zijn, gaan naar diverse kringloopwinkels in de regio. Zo blijven alle boeken behouden voor een goed doel.

Deze boekenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de Protestantse Gemeente te Voorschoten, Bouwmensen Delft en Aannemersbedrijf Th. Remmerswaal in Wassenaar.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten