<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Kunst & Cultuur

Boris Gudounov en Don Paquale in Filmtheater

Voorschoten - Programmeur Bob heeft de komende twee weken weer een afwisselend programma voor u samengesteld. De operaliefhebbers kunnen genieten van de rechtstreekse uitzending van Mussorgsky's opera Boris Godounov, op 19 juni gevolgd door Donizetti's Don Pasquale.
Verder op het menu: de winnaar van de IDFA-publieksprijs Doof Kind, een extra voorstelling van The Post en alweer de laatste voorstelling van The Rider


Ter gelegenheid van de tentoonstelling "Het verhaal van Duivenvoorde" in 'ons eigen kasteel', is Howards End nog één keer terug, om een indruk te geven van het leven op een landgoed een eeuw geleden.

Een (komische) schets van de verwikkelingen na de dood van Stalin is te zien in de film van Armando Iannucci, met o.a. Michael Palin en Steve Buscemi. 

Voor alle leeftijden leuk is de animatiefilm Sherlock Gnomes.die ook in de originele versie (NL ondertiteld) vertoond wordt op woensdagmiddag 6, 13 en 20 juni.

Voor een voorproefje/trailer van de onderstaande titels dubbelklikt u op de foto's bij de filmbeschrijvingen.
Kaartjes-snelkoppeling: Door te klikken op de bij de beschrijving vermelde toegangsprijs kunt u meteen online kaartjes voor de voorstelling bestellen.
>> E-tickets gekocht? Kom dan toch a.u.b ruim op tijd om uw plaats uit te kiezen in de zaal!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten