<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Foto: Marjolein Altena
Regio nieuws

Kijkmiddag eenpersoons studio's WZC Adegeest

Voorschoten - Op vrijdag 22 juni tussen 15.00 en 16.00 uur kunnen belangstellenden één van de zes nieuwe eenpersoonsstudio's in woonzorgcentrum Adegeest aan de Bachlaan 21 bekijken. Iedere studio omvat een woon/slaapkamer met kitchenette en een aparte badkamer, op een oppervlakte van ongeveer 30 m2. Dit maakt de ruimte geschikt voor bewoning door één persoon.
De huurprijs voor de eenpersoonsstudio's is nog niet definitief bekend, maar zal onder de maximale huurgrens van € 710,68 liggen. Nieuwe bewoners dienen een indicatie voor thuiszorg te hebben. De studio's komen per 1 juli 2018 beschikbaar.
De nieuwe studio's bevinden zich op de vierde etage van Adegeest, in de vleugel waar ook de 41 zelfstandige twee- en driekamerhuurappartementen zijn gevestigd. In de andere vleugel van Adegeest is het verpleeghuis gevestigd. Hier wonen 34 mensen met een vorm van dementie en 18 mensen met een lichamelijke aandoening.
In het centrale gedeelte van het gebouw bevinden zich faciliteiten als het restaurant, de kapsalon en de gezellige Tuinkamer. Huurders van de studio kunnen hier gebruik van maken: zij kunnen bijvoorbeeld komen eten in het restaurant of meedoen aan activiteiten.
Voor meer informatie: Joyce Kerkvliet, manager Services van Adegeest, 06 – 39 85 07 37 of joyce.kerkvliet@florence.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten