Groep 8 van het Kompas sluit schooljaar af. Foto: Nelleke de Vries
Groep 8 van het Kompas sluit schooljaar af. Foto: Nelleke de Vries

Veel te lezen en te zien in de Voorschotense Krant van juni!

Algemeen Regio nieuws

Voorschoten - Vandaag en morgen wordt de Voorschotense Krant weer verspreid en vanaf morgen ligt hij weer op de diverse afhaalpunten. Met dank aan fotograaf Nelleke de Vries hebben wij deze maand hebben wij gekozen voor een foto op de voorpagina van het afscheid van groep 8 van hun basisschool het Kompas. De eerst volgende krant valt op 24 augustus in de bus, in de zomer geen krant maar wij blijven wel actief op de website. 
Blijf ons dus informatie sturen en kijk dagelijks even op www.voorschotensekrant.nl, graag altijd mét rechtenvrije foto!

De Voorpagina van de krant van juni:
Wij proberen elke maand met een originele voorpagina te komen. Wij vinden dat dit in juni weer goed is gelukt dankzij de tip van fotografe Jasmijn van Noort die een colors shoot heeft georganiseerd voor groep 8 van het Kompas. De kinderen hadden enorm veel plezier grote hilariteit toen hun meester veranderde in een kleurenpalet en af en toe het stof uit de ogen moest wrijven. Het is voor de kinderen beslist een leuke herinnering aan de afsluiting van hun basisschoolperiode geworden. Meer foto's staan op de website van Jasmijn van Noort www.colorsshoot.nl.

Colors Shoot
Jasmijn van Noort vertelt, 'Ik heb al jaren ervaring met het maken van foto's in beweging. Persoonlijk vind ik niks zo mooi als kinderen die plezier hebben en natuurlijk bewegen. Een mooie foto van onze prachtige kinderen willen we allemaal. Door met de kids samen plezier te laten maken met veel kleuren, schiet ik mooie herinneringen met hun natuurlijke lach. Foto's die plezier en blijdschap uitstralen. Soms even een serieuze blik. Ik laat het vooral over aan de kinderen zelf. Ik heb ook wel eens een gezin waarbij de ouders ook lekker meedoen met de kinderen en zichtbaar plezier hebben en blij zijn met deze vastgelegde herinnering door colors shoot.
Zo fotografeer ik al 4 jaar op rij drie goede vrienden van elkaar en je ziet ze elk jaar groeien voor de camera, super leuk!  Ik fotografeer ook op veel verjaardag partijtjes en laatst heb ik nog een shoot voor een opa met alle kleinkinderen gedaan,.prachtig! 
Natuurlijk maak ik ook andere foto's van bruiloft, feesten, blow up your hair (partyhairdresser), portretten, babyshoots maar ook elk jaar veel paarden in beweging. Maar het aller leuks is en blijft de colors shoot! De kinderen van het kompas hebben straks een album als herinnering waar ze onwijs veel plezier in uitstralen en ook voor de leraren was het onvergetelijk. Ik vond het een  super leuke opdracht! Scholen of verenigingen kunnen me altijd benaderen.
Ik heb zelf ook heel veel plezier, al zit ik ook vaak onder de verf en heeft mijn lens het soms zwaar te verduren,  dat is het risico van het vak zeggen we dan maar. Mensen kunnen me via Facebook direct vinden en benaderen (beste en makkelijkste weg). Bij 100 likes geef ik een colors shoot weg voor 4 personen! tevens is er een site: www.colorsshoot.nl.'

Afbeelding
Foto Jasmijn van Noort, voor meer foto

Nieuws overzicht

In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 2 uur geleden
Afbeelding
Kasteel Duivenvoorde is weer open met een nieuwe expositie 3 uur geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 3 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 18 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 20 uur geleden