<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Regio nieuws

Word sponsor of supporter van de Kinderboerderij

Voorschoten -  De Stichting Kinderboerderij Voorschoten is twee initiatieven gestart om ervoor te zorgen dat de prachtige kinderboerderij, die wordt geleid door beheerder Sandy Seijn, ook in de toekomst blijft bestaan. Inwoners van Voorschoten kunnen 'supporter' worden en Voorschotense ondernemers kunnen met hun bedrijf sponsor van de Kinderboerderij worden.

De Stichting Kinderboerderij Voorschoten is geen commerciële instelling, maar een stichting zonder winstoogmerk. De kinderboerderij vraagt dan ook geen entree aan haar bezoekers. 'Omdat een groot deel van de subsidie het komende jaar zal wegvallen, zijn wij in de toekomst mede afhankelijk van de steun van sponsors en donateurs om de kinderboerderij draaiende te houden. Alle sponsorgelden en donaties komen geheel ten goede aan de kinderboerderij en haar bewoners. Denk daarbij aan de kosten voor voer, hooi, de dierenarts en het onderhoud van de dierenverblijven en het terrein', vertelt Sandy Seijn.

Om het voortbestaan van de kinderboerderij mogelijk te maken is steun van supporters en sponsors zeer belangrijk en hard nodig!

Inwoners van Voorschoten (en omgeving) kunnen supporter worden
Inwoners kunnen de kinderboerderij steunen door voor minimaal € 20,- per jaar 'supporter van de kinderboerderij' te worden. 'Uw bijdrage wordt geïnd via een automatische incasso procedure. Als supporter ontvangt u 2 maal per jaar de Nieuwsbrief en wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse supportersdag. U bent tijdens openingstijden altijd welkom om te bekijken of uw geld goed wordt besteed.
U kunt op de kinderboerderij het formulier afhalen waarmee u zich kunt opgeven als supporter, of u kunt dit formulier van de website van de kinderboerderij downloaden. De Stichting heeft een ANBI status, waardoor uw bijdrage fiscaal aftrekbaar is.'

Ondernemers: verbind uw naam aan de Kinderboerderij
U kunt met uw bedrijf sponsor worden van de kinderboerderij voor een bedrag van minimaal € 200,00 per jaar of hoofdsponsor worden voor een bedrag van minimaal € 750,- per jaar.

Wat kunt u verwachten?
Sponsor worden van de Kinderboerderij heeft ook voor u voordelen. Als (hoofd)sponsor kunt u bepalen waaraan uw bijdrage besteed moet worden, zoals bijvoorbeeld educatie, voer en verzorging, onderhoud van opstallen of zorg. Wellicht heeft u daar een eigen idee over, waaraan in overleg vorm gegeven kan worden. Zo wordt uw bedrijf gekoppeld aan een activiteit die binnen onze doelstelling valt en past bij uw bedrijf. Dat wordt op het (hoofd)sponsorbord van de kinderboerderij en op de website zichtbaar vermeld.

-Uw bedrijfsnaam en logo worden op de website van de kinderboerderij vermeld.
-Uw bedrijfsnaam en eventueel uw logo worden op de kinderboerderij zelf als (hoofd)sponsor duidelijk zichtbaar vermeld, waardoor uw steun aan de Kinderboerderij       blijkt.
- Uw bedrijf wordt uitgenodigd voor supporter- en sponsorbijeenkomsten, waar uw bedrijf zich kan presenteren, in overleg met de directie.
-U ontvangt als sponsor twee keer per jaar een digitale nieuwsbrief.
-U bent tijdens openingstijden altijd welkom om te bekijken of uw geld goed wordt besteed.Meer info op www.stichtingkinderboerderijvoorschoten.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten