<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Ondernemer in beeld

Gezellige Haringparty Rabobank, Inspiratie premie voor College

Voorschoten - Het is een evenement waar menig Voorschotense ondernemer begin juni al naar uitkijkt, de Haringparty van de Rabobank, traditiegetrouw zodra de eerste Hollandse Nieuwe van de visafslag komt. De nieuwe haring, 'van het mes' van vishandel Hartevelt, smaakte uitstekend. Wie geen haringliefhebber is maar wel van gezelligheid houdt kon happen in een beste bitterbal van restaurant Floris V! 

Gastheer Rob Joosten, regio directeur van de Rabobank, memoreerde 'dit is het eerste Rabo evenement  sinds de bank uit Voorschoten weg is'. Maar stelde hij iedereen nogmaals gerust, 'de bank is alleen fysiek weg uit Voorschoten, wij blijven goed bereikbaar. Elke vrijdagmorgen staat de Rabobus op de vrijdagmarkt in de Voorstraat en ook telefonisch en online kunnen wij de klanten goed informeren. Ook staat de Rabo geldautomaat nog in het centrum van Voorschoten, bij de Primera in de Schoolstraat. Ondernemers kunnen nog steeds in Voorschoten storten met de sealbag bij de automaat aan het Planciusplantsoen. En, voor persoonlijk advies is men ook bij de Rabobank in Wassenaar van harte welkom, wie niet in de gelegenheid is naar Wassenaar te komen kan een afspraak maken voor een bezoek van een Rabomedewerker aan huis.

Inspiratie premie
Nieuw dit jaar is de Inspiratie premie die de Rabobank uitreikt aan een inspirerende ondernemer of persoon. 'Dit jaar is hij voor het College van Voorschoten, wij wensen hen veel succes met de uitvoer van het ambitieuze college akkoord en moedigen hen graag met deze inspiratie premie aan om er een succes van te maken. De wethouders Monique Lamers en Nanning Mol namen namens het college de premie, een vaatje Rabobank 2018 in ontvangst.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten