<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Regio nieuws

Provincie start onderzoek naar woongeluk in Zuid-Holland

Alle inwoners van Zuid-Holland kunnen de komende tijd hun mening geven over hun leefomgeving. In de provincie start namelijk De Grote Omgevingstest om de voorkeuren en afwegingen van Zuid-Hollanders qua leefomgeving in beeld te brengen.

De provincie Zuid-Holland en veel gemeenten, corporaties en vastgoedpartijen in Zuid-Holland doen mee aan de Grote Omgevingstest. Adri Bom-Lemstra, gedeputeerde Ruimte en Wonen: "Er is in Zuid-Holland een grote vraag naar woningen. Woningbouw moet versneld worden, maar we willen wel dat die woningen voldoen aan de wensen die toekomstige bewoners hebben. Als provincie Zuid-Holland doen we daarom graag mee en zijn verheugd dat zoveel andere partijen meedoen. De uitkomsten kunnen wij en gemeenten gebruiken voor de inrichting van nieuwe en bestaande leefomgevingen."

Deelnemers gezocht
I&O Research voert het veldwerk van het onderzoek uit. Via gemeenten zijn al panels bevraagd en in de week van 25 juni krijgen tienduizenden Zuid-Hollandse huishoudens een schriftelijke uitnodigingsbrief. De huishoudens zijn willekeurig geselecteerd. Deelnemen kan vervolgens door online een vragenlijst in te vullen. Zuid-Hollanders die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen kunnen de vragenlijst invullen via www.startvragenlijst.nl/dgot.

Er zijn versies van de vragenlijst beschikbaar in het Nederlands, Engels, Turks en Arabisch. Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 20 minuten. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 100 cadeaubonnen van €25 verloot.

Privacy gewaarborgd
De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor De Grote Omgevingstest.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten