<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Sport

Open clubtoernooi T.V Forescate verder als Severijn Hulshof Open

Voorschoten, Severijn-Hulshof advocaten wordt de nieuwe hoofdsponsor van het gelijknamige Open Toernooi van de grootste Voorschotense tennisvereniging Forescate. De bouw- en aanbestedingsrechtspecialist uit Den Haag bindt zich voor 3 jaar aan het clubtoernooi. Hierdoor heet het toernooi de komende jaren het "Severijn Hulshof Open". 

Het Open Toernooi op TV Forescate is een jaarlijks terugkerend evenement waar tennissers van alle niveaus zich met elkaar meten. Het is een toernooi waar spelers van alle clubs mee kunnen doen. De indelingen vinden plaats op basis van (actuele) rating, waardoor spelers gegarandeerd zijn van tegenstand op hun eigen niveau.

Elk jaar opnieuw is het toernooi, dat altijd in dezelfde week plaats vindt, een groot samenzijn van tennisliefhebbers die meedoen of komen kijken naar wedstrijden op een hoog niveau op het vernieuwde park.

Sinds dit jaar prijkt de naam "Severijn Hulshof" op het Open Toernooi van Forescate. Severijn Hulshof is de nieuwste sponsor van Forescate.
Severijn Hulshof is een relatief jong kantoor waar door veel onderlinge samenwerking krachten gebundeld worden en waar met passie en korte lijnen hard gewerkt wordt voor de belangen van de cliënten. Deze passie ziet de nieuwe sponsor ook terug in de tennissport. Vier van de acht advocaten van Severijn Hulshof zullen zelf ook met veel enthousiasme deelnemen aan het toernooi.

Stefan Mouwen, toernooileider vertelt: "We zijn erg blij met de bijdrage van Severijn Hulshof aan ons prachtige, jaarlijkse toernooi. Het feit dat zo'n grote naam een bijdrage levert, geeft ons toernooi flair en aanzien in de regio".

Severijn Hulshof advocaten vindt het erg leuk dat haar naam verbonden is aan het open toernooi van Forescate. Joost Haest, advocaat en partner bij Severijn Hulshof vergeet naast het sportieve ook het gezelligheidsaspect niet:

"Wij pleiten voor sportieve wedstrijden, gezelligheid na de wedstrijden met veel bier en bitterballen en wij hopen dat er ook een mooie poedelprijs is. We zien iedereen graag daar!"

Open toernooien: "Laat zien wat je in huis hebt"
Open toernooien bieden een uitgelezen kans om de actuele speelsterktebepaling te verbeteren en je als speler te meten tegen andere tennissers van dezelfde speelsterkte. Bijna elke tennisvereniging organiseert een dergelijk toernooi in de zomermaanden om zo de club op de kaart te zetten bij tennissers uit de regio. "Het is een mooie manier om te laten zien wat je als club in huis hebt. Ik durf zelfs te beweren dat er onbewust een kleine competitie gaande wie het leukste toernooi in de regio organiseert", voegt de toernooileider Stephan er lachend aan toe.

De finales van zowel de enkel- als de dubbelspellen, zullen worden gespeeld in het weekend van 14 en 15 juli. "Tennisser of niet, iedereen is natuurlijk van harte welkom voor een kop koffie op ons terras", aldus de toernooileider. Kijk voor alle wedstrijden op www.forescate.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten