Strakblauwe luchten boven Varend Tafelen. De editie is ook dit jaar weer enorm geslaagd. Foto: Ronde Tafel
Strakblauwe luchten boven Varend Tafelen. De editie is ook dit jaar weer enorm geslaagd. Foto: Ronde Tafel

Perfecte editie Varend Tafelen

Algemeen Regio nieuws

Afgelopen weekend organiseerde de Ronde Tafel het jaarlijks evenement 'Varend Tafelen'  waarbij deelnemers met de boot langs diverse eetlocaties voeren. En het weer was perfect!

'We kijken terug op een enorm geslaagde avond', zegt Bastiaan Krol van de Ronde Tafel. 'Om 16u00 zijn we gestart bij Mulder Shipyard. Deelnemers ontvingen bij registratie de route en een goodiebag. Daarnaast was gelegenheid voor een drankje, een verse Nieuwe Hollandse haring en spaanse ham en kaas. Er was gezellig een accordeonist. De burgemeester, Scouting Mauritsgroep en ondergetekende gaven het openingswoord en startsein.'

De deelnemers verspreidden zich vervolgens over 4 eetlocaties. Restaurant de Knip en Waterfront op locatie. Hof van Duivenvoorde op een natuurlijke plek rondom het meer. En Tries no. 54 met Slagerij van Eijk op een leuke locatie langs de Vliet. Daarnaast lag er nog een Oesterboot op het water waar de deelnemers langs konden varen om een verse oester te slurpen. 

'Alles is enorm goed verlopen. We zijn de iedereen die bij heeft gedragen aan het evenement enorm dankbaar. De sponsoren, de restaurants / eetlocaties, de deelnemers zelf, de gemeente Voorschoten en natuurlijk de Ronde Tafel die veel tijd heeft gestoken in de organisatie. We hebben een super mooi bedrag opgehaald voor Scouting Mauritsgroep waarmee de kinderen op zomerkamp kunnen. We sluiten zo snel mogelijk de begroting en maken dan het bedrag bekend.'

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 3 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 3 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 4 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 4 uur geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 21 uur geleden