<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Het loungedek bij de Rossiniflat. Foto: Annemoniek Mustert
Het loungedek bij de Rossiniflat. Foto: Annemoniek Mustert

Riant hardhouten loungedeck bij de vijver Rossiniflat, Gustav Mahlerlaan Voorschoten.

Ingezonden door: Annemonike Mustert

Voorschoten - Na alle trieste berichten in de media over de €72 miljoen schuld van de Gemeente Voorschoten, werden de wijkbewoners en alle vijver eenden van Adegeest blij verrast met een hardhouten loungedeck, hangend over de vijver bij de Rossiniflat! Een hardhouten terras met nieuwe toegangspaden en beplanting heeft de buurt een enorm chique boost gegeven en de verkoopwaarden van de huizen in de Gustav Mahlerlaan gelijk met duizenden euro's doen verhogen! Omwonenden hebben al woeste plannen gemaakt om zonnestoelen daar te gaan verhuren!

Of is het een nieuwe hangplek voor jongen en ouderen? Wat is de doelstelling van die investering anders dan uiterlijk vertoon? 

Fantastisch mooi! Maar dit is totaal niet te begrijpen in de context van de €72 miljoen schulden van de Gemeente; de verhoging van de Gemeente Belastingen; de bezuinigingen in de Jeugd en Ouderen zorg; sluiting van kindervoorzieningen; de verlaging van het groen onderhoud van klasse A naar C etc. etc! 

Dit is dus het resultaat van het gevoerde beleid van het College Voorschoten! Totaal geen enkele realiteitszin noch kennis van Financiën.En die Wethouders lopen zonder enig besef van verantwoordelijkheidsgevoel vroegtijdig weg naar andere Gemeenten om daar verder te gaan met het aanbrengen van  financiële debacles zoals  die in Gemeente Voorschoten. In het bedrijfsleven zouden die Wethouders  ter verantwoording  worden geroepen, maar in Gemeente Voorschoten mogen die gewoon vrijuit.

Een nieuw coalitieplan zonder enige financiële verantwoording: gaan we weer in diezelfde fout? 
College en Raadsleden van Gemeente Voorschoten; wordt wakker!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten