Zara Ashough laat u in haar Welzijnspraktijk aan de Van Beethovenlaan graag kennismaken met de vetbevriezingsmethode. Foto: Vsk
Zara Ashough laat u in haar Welzijnspraktijk aan de Van Beethovenlaan graag kennismaken met de vetbevriezingsmethode. Foto: Vsk

Plaatselijk afvallen door Vetbevriezing tijdelijk met 50% korting

Algemeen Ondernemer in beeld

Voor veel vrouwen is het een vurige wens, zo slank te worden dat je eindelijk een 'little black dress' kan aanschaffen. De meeste vrouwen zien er van af omdat er, laten we er maar duidelijk over zijn, vetrollen op de buik, heupen en of bovenbenen in de weg zitten.

door: Redactie

Voorschoten - Je kunt dan flink gaan lijnen, heel veel sporten, maar je merkt dan vaak dat je dan net niet op die plaatsen waar je het wil afvalt. Maar er is een oplossing: Vetbevriezing en het kan in Voorschoten!

Zara Ashough is natuur geneeskundig therapeut en gewichtsconsulente. Daarnaast heeft zij en opleiding tot fitnessinstructeur A gevolgd en is zij welzijnscoach  Zara heeft een Welzijnspraktijk in het bedrijfsverzamelpand aan de Beethovenlaan waar je ook een vetbevriezingsbehandeling kan krijgen. Zara legt uit hoe het werkt, 'de huid wordt vanaf de buitenkant koud gemaakt waardoor de onderliggende vetcellen heel koud worden. Vetcellen kunnen niet tegen de kou, waardoor ze gaan krimpen. Wanneer de cellen dusdanig lang blijven krimpen, breken ze af. De afgebroken vetcellen worden na de behandeling door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgevoerd. Het is altijd al belangrijk om veel te drinken, maar nu moet je zeker 6-8 glazen water per dag drinken om de afgebroken vetcellen uit je lichaam af te voeren. De huid wordt niet beschadigd en afhankelijk van de hoeveel vet die je verwijderd wil hebben, zie je na 1-3 behandelingen het resultaat.

Plaatselijk vet verwijderen door vetbevriezing het kan!

Meer weten over vetbevriezing?, kom dan kennismaken met Zara. Op dinsdagavond 28 augustus is zij van 19.00-20.00 uur en op zaterdag 1 september van 11.00-12.00 uur aanwezig in haar praktijk aan de Van Beethovenlaan 69B (2e etage) om al uw vragen over vetbevriezing en eventueel andere behandelingen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig. Maakt u liever een afspraak voor een intakegesprek neemt u dan telefonisch contact op met Zara via 06.81286507.

Voor meer informatie:
www.gewichtsconsulentezara.nl

Nieuws overzicht

Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 4 uur geleden
Afbeelding
Blijf langer sterk 7 uur geleden
De eerste Zonnebloemloten zijn verkocht door Zonnebloemvoorzitter Bert Dedden, aan burgemeester Stemerdink
Burgemeester Nadine Stemerdink koopt eerste Zonnebloemloten 22 uur geleden
Afbeelding
Voorschoten sluit aan bij Hollandse Plassen gisteren
Afbeelding
Activiteiten VOV komend weekend 17 apr, 10:30