Burgemeester Bouvy-Koene feliciteert diamanten bruidspaar Den Hartog-Hulsbos. Foto: Vsk
Burgemeester Bouvy-Koene feliciteert diamanten bruidspaar Den Hartog-Hulsbos. Foto: Vsk

Burgemeester feliciteert diamanten bruidspaar Den Hartog-Hulsbos

Algemeen familieberichten

Voorschoten - Afgelopen zaterdag vierde het echtpaar Cornelis (Cees) en Riet den Hartog – Hulsbos hun 60 jarig huwelijk in het gezellige restaurant van Florence Huize Adegeest. Burgemeester Pauline Bouvy-Koene kwam hen namens de gemeente Voorschoten feliciteren.

Feitelijk zijn Cees en Riet op 16 juli in Benthuizen getrouwd maar uit praktische overwegingen waren familie en vrienden op zaterdag 14 juli voor het 60-jarig huwelijksfeest. Cees en Riet kregen drie zonen en hebben inmiddels vijf klein- en vier achterkleinkinderen.
De zonen van Cees en Riet hadden een 'petje op, petje af' quiz georganiseerd zodat er heel wat herinneringen opgehaald werden aan de hand van vragen en foto's.

Cees is geboren in Zoeterwoude en Riet kwam uit Benthuizen, zij leerden elkaar kennen tijdens een toneelvoorstelling. Cees maakte op het toneel grote indruk op Riet die in de zaal zat. De eerste jaren van hun huwelijk woonden Cees en Riet dichtbij het werk van Cees. Hij werkte als scheepstimmerman op de werf van de Voorschotense scheepsbouwer Klaassen en vlak daarbij, aan de Hofweg, woonden zij op een woonboot. Na drie jaar verhuisden zij naar de Paulus Potterdreef waar zij bleven wonen tot zij drie jaar geleden een aanleunwoning met prachtig uitzicht op de polder bij Huize Adegeest konden krijgen. 'Het is hier heel fijn wonen', zeggen Cees en Riet, regelmatig eten wij hier in het restaurant en Riet doet twee dagen per week mee aan allerlei activiteiten die worden georganiseerd door de dagopvang in Huize Adegeest.

Het echtpaar had één grote gezamenlijke hobby: fietsen! Vele zomers werden doorgebracht in de caravan op een camping in Vaassen. Vandaar uit maakten zij lange fietstochten over de Veluwe en gingen regelmatig 'vliegtuigjesspotten' bij vliegveld Teuge, zo bleek uit de fotobeelden die tijdens de quiz werden gepresenteerd.

Afbeelding

Nieuws overzicht

Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 2 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 2 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 3 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 3 uur geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 20 uur geleden