<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl
Zara demonstreert het resultaat van een bodyscanmeting op het beeldscherm van haar computer. Foto: Vsk
Zara demonstreert het resultaat van een bodyscanmeting op het beeldscherm van haar computer. Foto: Vsk
Ondernemer in beeld

Een APK keuring voor je lichaam met Vitafeld Bodyscan

Zara Ashough heeft de HBO medische basisopleiding gevolgd en daarna een opleiding energetische geneeswijzen en orthomoleculaire suppletie. Zij is niet alleen natuurgeneeskundig therapeut maar ook ook gewichtsconsulente, fitnessinstructeur en welzijnscoach. In haar praktijk aan de Van Beethovenlaan kun je bij Zara ook een bodyscan, een lichaamsmeting met de Vitafeld technologie laten maken.

door: Redactie

Voorschoten - Zara legt uit, 'Met deze technologie maak je een bodyscan die nauwkeurig in beeld brengt of er sprake is van verstoringen in een orgaan, spier, bot of klier. Het is een meetsysteem, dat is ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland. Sinds 1993 werken artsen en therapeuten in veel Europese landen met dit systeem. Hun ervaringen zijn zeer positief'.

Zara laat zien hoe zij iemand aansluit op het meetsysteem en hoe in slechts acht minuten de energetische structuren van het lichaam door elektromagnetische frequenties worden gemeten en op de computer in beeld worden gebracht. De resultaten van de meting worden op een computerscherm in grafieken en een 3D-presentatie weergegeven. Aan de hand van deze informatie laat Zara zien waar eventuele disbalansen in het lichaam aanwezig zijn en legt uit hoe deze behandeld kunnen worden.

Een APK keuring voor je lichaam
'Zie het als een APK keuring voor je lichaam, in acht minuten en voor slechts 45 euro weet je of je topfit bent of wat de oorzaak is van een lichamelijk probleem waar je soms al heel lang mee rondloopt' zegt Zara. De oorzaak van klachten kunnen worden opgespoord, en behandeld. Ook blijkt uit de test of er een mineralen of vitaminen te kort is en of er sprake is van giftige stoffen in het lichaam.

Vrijblijvende kennismaking
Dinsdag 28 augustus van 19.00 – 20.00 uur en zaterdag 1 september van 11.00 tot 12.00 uur is Zara Ashough in haar praktijk aan de Van Beethovenlaan 69B (2e etage) om geïnteresseerden vrijblijvend de werking van het apparaat uit te leggen. Wie alvast een afspraak voor een bodyscan wil maken kan natuurlijk ook meteen contact opnemen via het telefoonnummer 06.81286507.

Voor meer informatie:|
http://gewichtsconsulentezara.nl/


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten