Afbeelding

Persbericht n.a.v. info avond Poort van Voorschoten

Algemeen

voorschoten - Ruim 150 belangstellenden bezochten op 3 juli de informatieavond in 'Het Kruispunt' over de voorgenomen plannen voor de herontwikkeling Schoolstraat 2-8. Bezoekers kregen de gelegenheid om het team, waaronder architect Ruud van Bochoven, vragen te stellen en suggesties aan te dragen.

De input was groot!

Uit de binnengekomen reacties blijkt dat de vraag naar starters- en/of seniorenwoningen groot is. Verder blijkt dat omwonenden zich zorgen maken over de hoogte van het appartementencomplex aan de Koningin Julianalaan. Ook is er geopperd om de kerk niet te behouden.

Uit de vele binnengekomen reacties is een selectie gemaakt van de meest gestelde vragen. Deze vindt u inclusief antwoorden op de website.

Hoe nu verder?

Na het zomerreces vindt er een afspraak met de wethouder plaats. Wij zullen hiervoor alle binnengekomen suggesties en vragen inventariseren en de voorgenomen plannen hierop aanpassen en optimaliseren. Hierna zullen wij in overleg met de gemeente een nieuwe informatieavond inplannen. Uw suggesties ten aanzien van de plannen zijn nog steeds welkom.

Voor meer informatie en impressie foto's zie: 

WWW.POORTVANVOORSCHOTEN.NL

Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Lang zal hij leven! 1 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 12 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 14 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 19 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 18 apr, 09:19 1