Jurylid Chef Rian Callenbach  let vooral op de techniek en de smaak.
Jurylid Chef Rian Callenbach let vooral op de techniek en de smaak.

Tot 23 augustus aanmelden voor Heel Voorschoten Bakt

Algemeen Evenementen

Voorschoten - Wie zich nog niet heeft aangemeld voor Heel Voorschoten Bakt, kan dit nog doen tot 23 augustus. 'We hebben al heel wat bijzondere bakrecepten ontvangen', zegt Linda van Klaveren die de organisatie van Heel Voorschoten Bakt voor de Hof van Duivenvoorde op zich heeft genomen. 

Voorzitter van de jury is Menno de Koning,  wie kent hem niet van Heel Holland Bakt? Samen met de twee overige juryleden, Mevrouw Baktaart en de chef-kok van de Hof van Duivenvoorde Rian Callenbach maakt hij zondag 26 augustus in de Hof van Duivenvoorde de winnaars van Heel Voorschoten Bakt bekend. Kijkt Mevrouw Baktaart vooral naar de presentatie, chef Rian Callenbach let vooral op de techniek die wordt gebruikt. 'En uiteraard de smaak', voegt hij er aan toe, 'want ik moet het winnende recept namaken omdat dit drie maanden op de kaart komt te staan bij de Hof van Duivenvoorde'.

Er zijn drie categorieën, t.w. een cupcakebakwedstrijd voor kinderen t/m 14 jaar, een taartenbakwedstrijd voor jeugd t/m 17 jaar en vanaf 18 jaar doe je mee met de 'Heel Voorschoten Bakt' taartenwedstrijd. Uit alle ingestuurde recepten die zijn ingestuurd worden in de voorronde de tien beste bakkers per categorie gevonden. 'Wij hopen dat mensen zich echt uitleven met bijzondere baksels', zegt Linda van Klaveren. 'Hoe origineler hoe beter. Het gaat ons echt om authentieke ambachtelijke baksels en natuurlijk alles uit eigen keuken! Aanmelden voor Heel Voorschoten Bakt, kan nog tot en met 23 augustus, zie voor aanmelden www.hofvanduivenvoorde.nl/agenda/heel-voorschoten-bakt/ en www.facebook.com/Heel-Voorschoten-Bakt-

Nieuws overzicht

Afbeelding
Gewonde en schade na aanrijding Piet Heynlaan 5 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate gymt samen met de basisscholen 6 uur geleden
De eerste punten van Dames 1 TV Forescate zijn binnen maar winst zat er nog niet in.
Forescate Dames 1 pakt eerste punten maar grijpt net naast de overwinning 7 uur geleden
Afbeelding
Li-La-Lentefeest in de Natuurspeeltuin! 7 uur geleden
Afbeelding
VVD, CDA en VL blokkeren inhaalslag minimabeleid 7 uur geleden 1