Foto's: Nelleke de Vries
Foto's: Nelleke de Vries

Klaverjaskampioen: Burckhard Kowalewski

Algemeen

Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum van de klaverjasclub van Muziekvereniging Laurentius werd afgelopen zondag 2 september gestreden om het kampioenschap klaverjassen tijdens de Open Kampioenschappen Klaverjassen 2018. Na 5 ronden werd de balans opgemaakt en werd met het hoge aantal van 9.089 punten de heer Burckhard Kowalewski kampioen.

Op de tweede en derde plaats eindigde achtereenvolgens de heer Nico Keijzer en Leo Lelarge met respectievelijk 8.763 en 8.676 punten. Wethouder Monique Lamers kwam de jubilerende club feliciteren en reikte de prijzen uit aan de winnaars. 

Wethouder Lamers memoreerde het ontstaan van de klaverjasclub 40 jaar geleden en noemde ook nog klaverjassers van het eerste uur: mevrouw Plony van der Ploeg, de heer Nic van der Geest en mevrouw Martha van der Geest. 

Het was een gemoedelijke en ontspannen middag waarvan alle deelnemers met volle teugen hebben genoten. De klaverjasclub van Muziekvereniging is al 40 jaar lang een gemoedelijke club waar op ontspannen wijze wordt gekaart. U bent vanzelfsprekend van harte uitgenodigd om ook op onze wekelijks klaverjasavond mee te doen.

De wintercompetitie start op woensdag 5 september 2018, aanvang 20:00 uur, verenigingsgebouw De Speeldoos, Antonie van Leeuwenhoekkade 37 te Voorschoten (naast de IJsbaan)
 

Afbeelding

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 1 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 4 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 10 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 14 uur geleden 26
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9