Afbeelding

Voorschoten viert Burendag

Algemeen

Voorschoten - Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met de bewoners van jouw buurt op de 
4e zaterdag in september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Zo ook in Voorschoten. Ondanks het onstuimige weer waren er zes activiteiten en was er genoeg te doen.

Willem F. Hermansstraat vierde 10-jarig bestaan van de straat
Zo pakte bijvoorbeeld de bewoners van de Willem F. Hermansstraat groots uit omdat zij het 10- jarig bestaan van de straat vierden. Tijdens de borrel was er een (mini) gehaktballenwedstrijd, een barbecue en bingo voor de kinderen en aansluitend een feest met DJ en een touch of glitter.

Tijdens burendag elkaar weer eens spreken
De bewoners aan de Middelgeestlaan hielden een buurtkoffie. Voor hen stond ontmoeting centraal. Al jaren organiseren zij op burendag een buurtochtend zodat de bewoners van beide kanten van de straat elkaar weer onder het genot van een kopje koffie spreken.

Idee voor uw straat, buurt of wijk? 
Heeft u misschien ook een leuk idee voor uw straat, buurt of wijk en wilt u hier eens met de gemeente over sparren? Of wilt u uw burendag foto's met ons delen? Neem dan even contact op met wijkmanagement@voorschoten.nl of bel met Kim de Jeu 06 - 46 13 58 19.

Nieuws overzicht

Een noodkreet van het bestuur. De 100e editie en het NK wordt dit jaar verreden maar hulp is hard nodig! Foto: Nelleke de Vries
Noodkreet vanuit het bestuur van de Kortebaandraverij 11 minuten geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 2 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 13 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 14 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 20 uur geleden