Afbeelding

Getuigen gezocht autobrand Burgemeester Van Eijklaan

Politie

Voorschoten - De politie is op zoek naar getuigen van een autobrand op de Burgemeester van Eijklaan. Een 20-jarige Leidenaar is zondagavond 14 oktober aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brand. 

Agenten kregen omstreeks 21.50 uur de melding dat er op de Burgemeester van Eijklaan een bestelauto in brand stond. Toen de agenten ter plaatse kwamen, bleek de brand door een buurtbewoner te zijn geblust. Direct gingen de agenten in de omgeving op zoek naar de verdachte, die volgens de melder gevlucht was met een scooter. Op de Joke Smitsstraat werd de 20-jarige verdachte aangehouden nadat agenten hem zagen weg rennen bij een scooter die op de grond lag. Hij is voor verhoor ingesloten. Zowel de uitgebrande auto als de scooter zijn voor onderzoek in beslag genomen.

De districtsrecherche in Leiden onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Heeft u zondagavond iets gezien in de omgeving van de Burgemeester van Eijklaan in Voorschoten dat met deze brandstichting te maken kan hebben en heeft u dat nog niet met de politie gedeeld? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Leiden via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Vol Cultureel Centrum genoot van de KC Big Band! 5 minuten geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 2 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 3 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 3 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 19 uur geleden