Afbeelding

Vier Halloween in een echt spookkasteel

Cultuur

Het gaat weer griezelen op kasteel Duivenvoorde in Voorschoten. Het kasteel, met het duistere landgoed als decor, komt op woensdagmiddag 31 oktober tot leven met spoken, griezelaars en ander gespuis. Halloween op Duivenvoorde is bedoeld voor moedige kinderen van 4 tot 12 jaar (met hun ouders). Wie durft?!

Griezelen in het kasteel
Beschik jij over stalen zenuwen? Kom verkleed in jouw engste (halloween)kostuum en ga op avontuur in het kasteel! Dool rond door de donkere gangen en kasteelkamers in griezelsfeer en ontmoet de ongure bewoners en hun personeel. De dwaaltocht door de eeuwenoude gangen overleefd? Laat je dan spooky schminken of huiver bij de korte griezelverhalen in de Eetkamer of voor wie echt durft op de zolder van het kasteel.

Op spooktocht in het park
Lopen de rillingen je nog niet over de rug? Ga dan buiten op het landgoed op avontuur! Volg een spooktocht door het schemerige park, laat je toekomst voorspellen en hol je eigen pompoen uit. Of kom lekker halloweenknutselen en maak bijvoorbeeld angstaanjagende griezelspinnen. En van al dat griezelen krijg je maar honger, dus zorgen we ook voor een kampvuurtje waar je marshmallows kunt roosteren!

Tijden en tickets
Halloween op Duivenvoorde vindt plaats op woensdag 31 oktober van 16:00 – 19:00 uur (poort opent om 15:30 uur).Het eerste deel van de middag (tot 17:30 uur) is gericht op kinderen tot 8 jaar, daarna (wanneer het donker wordt) op kinderen van 8 tot 12 jaar. Uiteraard ben je, bij verschillende leeftijden binnen hetzelfde gezelschap, ook samen welkom.

Prijzen: kinderen t/m 3 jaar gratis | 4 t/m 12 jaar €5,- | volwassenen €7,50. Bestel je tickets via de webshop op www.kasteelduivenvoorde.nl of, indien nog beschikbaar, ter plekke bij de entree (uitsluitend pinbetaling). Houd de website in de gaten.
 

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink kwam het nog altijd heel fitte echtpaar Van Katwijk feliciteren met het diamanten huwelijk. Foto: PR
Diamanten echtpaar Van Katwijk: altijd trots op elkaar 34 minuten geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 3 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 3 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 4 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 20 uur geleden