SONY DSC
SONY DSC

De Ru: Televisie kijken zoals je nog nooit beleefd hebt

Zakelijk

Vraag Gerard de Ru van de gelijknamige elektronicazaak aan de Voorstraat naar de Sony Bravia Oled AF8, ga er dan maar even voor zitten. Razend enthousiast is hij over deze nieuwe televisie die onlangs aan het toch al uitgebreide assortiment van De Ru is toegevoegd.

Voorschoten - 'Zoiets heb je nog nooit gezien', vertelt hij. 'De kleuren zijn fantastisch. Dat komt door het 4K Ultra HD scherm dat 8 miljoen pixels heeft die via een speciale processor allemaal apart oplichten en dat merk je. Zwart is ook echt zwart en elke kleur is levensecht, je ziet alles tot in het kleinste detail.

Altijd scherp
Wij hebben hier de 55 en 65 inch. Lekker groot dus. Het design is heel modern en past in elk interieur. Hij is ook nog eens maar 0,5 cm dik en kan dus overal geplaatst worden.

Bovendien heeft de televisie geen inkijkhoek, het beeld en de kleuren zijn van alle kanten even scherp. Dat heb je niet zo vaak bij televisies, meestal moet je er recht voor gaan zitten voor het optimale kijk-resultaat. Bij deze televisie niet. Met een grote groep een voetbalwedstrijd kijken, kan makkelijk met deze televisie.

Glasspeakers
De nieuwe Sony kent een Acoustic Surface™-technologie. 'Twee innovatieve bedieningselementen achter de televisie trillen zachtjes om geluid te creëren dat met de film meebeweegt, zodat de dialogen en special effects op precies de goede plek in het scherm terecht komen.

Deze televisie geeft een geluid zoals je nog nooit gezien hebt

Het geluid komt als het ware uit je beeldscherm, dat heb je nog nooit gezien. En een subwoofer heb je hier ook niet meer nodig, de techniek in de televisie levert diepe en krachtige bastonen.'

Android televisie
De Sony Oled AF8 is uiteraard een smart-tv, aangesloten op het internet dus. Met de ingebouwde Google Assistant zijn films bijvoorbeeld op Netflix makkelijk te vinden maar ook muziek of films via de telefoon luisteren of kijken is heel gemakkelijk.'

De Ru
Voorstraat 25, Voorschoten
071-5612616 www.deru.nl

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 5 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 5 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 5 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 5 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 11 uur geleden