SONY DSC
SONY DSC

Onderzoek vitaliteit Voorschotense 65+er

Sport

Net als in het voorjaar van 2017 werkt Sportfondsen Voorschoten BV mee aan het onderzoek dat vier studentenfysiotherapie aan de Hogeschool Leiden moeten uitvoeren in opdracht van de gemeente Voorschoten in samenwerking met het Centrum voor Vitaliteit Voorschoten. Bezoekers van Sportfondsenaccommodaties als sporthal De Vliethorst, zwembad Het Wedde en golfbaan Het Wedde zullen worden benaderd om als respondent deel te nemen aan dit onderzoek.

Het Centrum voor Vitaliteit Voorschoten doet, in samenwerking met de gemeente Voorschoten, onderzoek naar het belonen/stimuleren van gezond beweeggedrag bij ouderen (65+). Het centrum voor Vitaliteit in Voorschoten en de gemeente Voorschoten willen de ouderen binnen de gemeente graag in beweging houden, hierbij is de vraag of de Healthcoins app een bijdrage kan leveren. Binnen dit onderzoek zal er gekeken moeten worden of er interesse is van ouderen binnen de gemeente Voorschoten in de Healthcoins app, en wat voor beloningen de ouderen eventueel willen hebben om meer te bewegen, zodat de gemeente Voorschoten de app daadwerkelijk zou willen implementeren.

De Gezonde Munt in Voorschoten
Wij zijn vier fysiotherapiestudenten van de Hogeschool in Leiden en wij willen graag onderzoek doen naar uw beweeggedrag en of u meer zou willen bewegen door middel van het belonen/stimuleren door middel van een mobiele app (een app is een klein computerprogramma op een smartphone). Voor dit onderzoek willen we graag een gesprek met u voeren over deze onderwerpen. De doelgroep voor dit onderzoek zijn 65-plussers. Wij vragen hiervoor 15 minuten van uw tijd na afloop van uw sportactiviteit. Wij zullen zorgen voor een lekker kopje thee/koffie en een koekje.

Wij hopen u op deze manier genoeg geïnformeerd te hebben, wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via roosmarijndejongh@gmail.comof bel Naomi via 06-51878268

Brett, Naomi, Roby en Roosmarijn

Sportfondsen Voorschoten BV wenst de studenten veel plezier, succes en wijsheid bij het uitvoeren van dit onderzoek en is benieuwd naar de uitkomst(en).

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 1 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 5 uur geleden 17
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 23 uur geleden 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24