Afbeelding

7 december Lichtjesavond op Begraafplaats Rosenburgh

Algemeen

Op vrijdagavond 7 december 19.00-21.00 uur bent u welkom op de Algemene begraafplaats Rosenburgh in Voorschoten om uw overledenen te herdenken.

Voorschoten - Het idee achter de lichtjesavond is dat mensen in de donkere dagen aan het einde van het jaar veel minder gelegenheid hebben de begraafplaats te bezoeken. Ook denken mensen vaak meer aan hun overleden dierbare. De behoefte om weer even bij deze persoon te zijn, is deze periode dan ook extra groot.
Een moment van aandacht en een warme ontvangst op de begraafplaats kan hierbij een lichtpuntje zijn.

De aula van de begraafplaats is hier speciaal sfeervol voor ingericht, u wordt ontvangen met thee en koffie. Ook de begraafplaats zelf is die avond bijzonder sfeervol. Vuurkorven en verlichting zorgen ervoor dat u een wandeling over de begraafplaats kunt maken en de graven van uw overledenen kunt bezoeken.

De lichtjesavond wordt voorafgegaan door een speciale herdenkingsbijeenkomst voor overleden kinderen. Aanvang 18.00 uur, ontvangst van 17.45-18.00 uur.

Afbeelding

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 5 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 5 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 5 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 5 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 11 uur geleden