Afbeelding

Wandelbegeleiders gezocht

Cultuur natuur

Afgelopen zaterdag kwamen de Wandelbegeleiders van Gezond Natuur Wandelen Zuid Holland in Leiden bijeen om de Wandelbegeleiders cursus van de K.W.B.N. te volgen. Het was een koude en grijze dag, maar dat weerhield de deelnemers niet om lekker naar buiten te gaan.

In de ochtend, na de theorie, beoordeelden de deelnemers de verschillende manieren van wandelen. Daarnaast oefenden de zelf met de technieken van de loopscholing. Na de lunch was het tijd om in tweetallen oefeningen te bedenken. Deze oefeningen werden buiten op een speelse manier in de praktijk gebracht. Van kracht oefeningen aan een speeltuig tot pion verwisselen tussen de bomen. Al met al was een lange, maar geslaagde dag.

Wil jij ook Wandelbegeleider worden bij Gezond Natuur Wandelen in Delft, Zoetermeer, Voorschoten/Wassenaar of Leiden, kijk dan op de site: www.gezondnatuurwandelen.nl en meld je aan.

Wil je gezellig mee wandelen dan kan dat natuurlijk ook:
Wekelijks op maandagmiddag om 14.00 uur vanaf ontmoetingscentrum "de Heemtuin" aan de Prins Bernhardlaan 78 Voorschoten .
Op vrijdagochtend 7 december om 10 uur vanaf de Meijenhof in Wassenaar. We verzamelen om 9.45 uur op de parkeerplaats "Kievitsduin" (bij de rotonde aan het begin). Dit omdat we dan gezamenlijk naar de Meijenhof vertrekken. Deze wandelingen zijn altijd op de eerste vrijdag van de maand.
Kom jij ons team versterken of wandel je gezellig mee?
 

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 4 uur geleden 14
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 21 uur geleden 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 23 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 23 uur geleden
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken 27 mrt, 10:13 2