Foto: Kasteel Duivenvoorde
Foto: Kasteel Duivenvoorde

Kerstboom te huur op Duivenvoorde

Algemeen Regio nieuws

Al jaren traditie: de sfeervolle verkoop van kerstbomen op het landgoed. Zelf gekweekt, dus kakelvers. De verkoop start dit jaar op zaterdag 1 december. Ook verkopen wij schitterende sparren afkomstig van andere landgoederen; vers gezaagd of met kluit.

Voor een mooie Fijnspar, Nordmann, Servische spar of Blauwspar kunt u op Duivenvoorde terecht. Ook hulst, maretak en ander kerstgroen uit eigen park is per bosje verkrijgbaar. Als u wilt mag u de boom zelf uitgraven; leuk voor kinderen! Spades en kruiwagens zijn op het landgoed aanwezig. Neem wel zelf handschoenen en eventueel laarzen mee. Daarnaast hebben wij ook mooie volle, grote bomen met gezaagde voet. 

Wij bieden de mogelijkheid om de boom (met kluit) na kerst weer terug te brengen. Deze wordt dan door ons terug in de tuin gezet, milieubewust en hiermee levert u een kleine bijdrage aan de instandhouding van het landgoed. Dientengevolge staan er in de tuin een behoorlijk aantal 'gerecyclede' kerstbomen, divers in formaat en voorkomen.

Openingstijden
De kerstboomverkoop start op zaterdag 1 december. Op maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur in de morgen en zaterdag/zondags vanaf 10.00 uur. De tuin is niet verlicht dus bij avondschemer/donker (16.30u) is er geen verkoop meer. LET OP: op zondag 2 december is er geen kerstbomenverkoop op het landgoed. 

De prijzen van de bomen variëren tussen de 10 en 50 euro. 

Bereikbaarheid
U kunt parkeren op het daarvoor bestemde parkeerterrein; aan het einde van de lange oprijlaan van Duivenvoorde. Eenmaal op het landgoed, voorbij de parkeerplaats, vindt u de kerstboomverkoop in de tuin net over de hoge brug rechts.

 Voor meer informatie kunt u terecht bij de landgoedopzichter dhr. D. de Vlieger,  d.devlieger@kasteelduivenvoorde.nl of 06 111 26 939 (tijdens kantooruren).

Nieuws overzicht

In mei en juni komt de bodyscan weer naar Drogisterij De Pauw van eigenaresse Veronica de Smit. Inschrijven kan vanaf nu. Foto: VSK
Ook dit jaar de bodyscan bij Drogisterij De Pauw 2 uur geleden
De Cirkelbus verzorgde weer een kleurrijke tocht voor abonnees.
Naar de bollen: de Cirkelbus reed vier keer 2 uur geleden
Afbeelding
Kinderpartijtje in het filmtheater 18 uur geleden
Het trieste resultaat van één nacht vorst. 90% van de druivenoogst is mislukt.
Vorst nekt druivenoogst Chateau Deux Filles 20 uur geleden
Anja en Zhang Hu zijn al 25 jaar eigenaar van Restaurant Alexander. Een must voor de liefhebbers van de echte Chinese keuken. Foto: PR
Restaurant Alexander: de echte traditionele Chinese keuken 21 uur geleden