The Frame! Aan is het een televisie en uit is het een kunstwerk! Gerard de Ru vertelt er u graag over. Foto: VSK
The Frame! Aan is het een televisie en uit is het een kunstwerk! Gerard de Ru vertelt er u graag over. Foto: VSK

Het nieuwe schilderij aan de muur is toch echt een TV

Zakelijk Ondernemer in beeld

De huidige televisies zijn groter dan ooit en dat is mooi maar als het apparaat uitstaat is het toch eigenlijk een lelijk zwart vlak. 'Dat hoeft niet', zegt Gerard de Ru van de gelijknamige winkel aan de Voorstraat. 'Op het scherm van de Samsung Frame Design TV kun je niet alleen je eigen foto's laten zien maar ook prachtige afbeeldingen van schilderijen. En dan is dat zwarte vlak ineens een kunstwerk.'

Voorschoten - 'Maar al te vaak ben ik getuige van discussies tussen echtelieden bij de aanschaf van een TV', zegt Gerard. 'Hij wil een zo groot mogelijk beeldscherm, zij wil geen groot zwart scherm in de woonkamer. Dat probleem is nu dus opgelost door Samsung. The Frame Design is een televisie maar met een lijst net zoals een schilderij, je kunt kiezen uit verschillende lijsten zodat je het kan aanpassen aan je interieur, strak of klassiek. De lijst is beschikbaar in walnoot- en eikenhout maar ook in wit metaal. Je kunt je eigen foto's laten zien maar er staan ook schilderijen op en via een abonnement kun je de collectie uitbreiden. Het toestel kan worden geplaatst op een kast of tv-meubel maar door de meegeleverde No Gap wallmount kun je het toestel perfect vlak tegen de wand plaatsen. De Frame Design TV is uitgerust met een volledige set tuners voor digitale tv, en je kunt opnemen naar een externe harde schijf, je bedient de TV en beheert je beelden met de afstandbediening.

One Connect Box
'Om de televisie met zo min mogelijk kabelrommel te kunnen installeren is hij voorzien van de One Connect Box en Invisible Connection, een aparte, kleine doos, waarop je alle bronapparaten aansluit. De Invisible Connection is een vijf meter lange, 2mm dunne optische kabel die de enige verbinding vormt tussen de One Connect en de televisie. De televisie heeft net zoals de One Connect box verder enkel nog een stroomkabel nodig. Je bronapparaten stop je dus gewoon ergens in de kast, zet de One Connect erbij, en leid de dunne optische kabel voorzichtig naar de televisie. Op de One Connect box vind je vier HDMI-aansluitingen, en drie maal USB. De Samsung beschikt over Bluetooth voor een draadloze hoofdtelefoon of toetsenbord.'

Kortom, er valt heel veel over de Samsung Frame Design TV te vertellen, en wie kan dat beter dan Gerard de Ru zelf. Ga snel langs bij De Ru en maak kennis met deze revolutionaire ontwikkeling.

De Ru
Voorstraat 25, Voorschoten
071-5612616, www.deru.nl

Nieuws overzicht

Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 5 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 5 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 6 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 6 uur geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 23 uur geleden