Afbeelding
Foto: Rob Boel

Nieuwjaarsconcert Harmonie Voorschoten

Cultuur Kunst & Cultuur

Zondag 13 januari geeft Harmonie Voorschoten haar nieuwjaarsconcert in het Bondsgebouw. Dit concert is de feestelijke start van het jubileumjaar 2019 waarin de harmonie haar 30e verjaardag viert.

Het programma bevat een gevarieerde mix uit het repertoire van de harmonie, van licht klassiek tot populair. Zo kunt u deze middag o.a. genieten van filmmuziek uit "The Godfather" en "How To Train Your Dragon", "March of the Trolls" van Edvard Grieg en swingende muziek van Henri Mancini en Ray Charles.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Iwan Wiering. Het concert start om 14:30 uur en is gratis toegankelijk. De zaal is open vanaf 14:00 uur. Na afloop bent u van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en drankje nog even na te praten.

Datum: Zondag 13 januari 2019
Aanvang: 14.30 uur
Locatie: Bondsgebouw, Leidseweg 100, Voorschoten
Toegang: gratis 
 

Nieuws overzicht

Burgemeester Stemerdink kwam het nog altijd heel fitte echtpaar Van Katwijk feliciteren met het diamanten huwelijk. Foto: PR
Diamanten echtpaar Van Katwijk: altijd trots op elkaar 1 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 4 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 5 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 5 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 21 uur geleden