Afbeelding
Foto: GLASBOEK IN BEELD

Uitslagen Quatrocross op de site

Sport

Voorschoten - IJskoud was het afgelopen zaterdag. Er stond een gure oostenwind en het was rond de nul graden. Op het terrein rond de Spartelvijver in de Vlietlanden waren vrijwilligers bezig om het terrein in orde te maken voor de quatrocross, een cross voor atleten van 4 atletiekverenigingen uit de regio. De jongste atleten, van 6 jaar oud, renden 800 meter. De oudste deelnemers liepen bijna anderhalve kilometer.

Vanaf 10.30 uur kwamen de eerste lopers en hun ouders aan. Rugnummers werden uitgedeeld en de kinderen gingen warmlopen. Voorschoten 97 is een kleine atletiekvereniging tussen de grote clubs uit Leiden, Katwijk en Lisse, maar ook dit jaar deden onze atleten het weer uitstekend en werden een aantal races zelfs door Voorschoten gewonnen! Kijk voor alle uitslagen op de site van de atletiek vereniging Voorschoten '97 www.http://www.voorschoten97.nl/atletiek.

Om 12.30 uur was de laatste start en een half uur later was het in de Vlietlanden weer alsof er nooit een cross geweest was.

Nico Plaatzer maakte weer prachtige foto's van bijna alle atleten die via de Facebookpagina van Voorschoten 97 Atletiek te bewonderen zijn.

Aanstaande zondag is al weer het volgende evenement van Voorschoten 97 Atletiek: De Rendierenloop. Misschien kun je je nog inschrijven.

Nieuws overzicht

Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 1 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 1 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 2 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 2 uur geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 19 uur geleden