Afbeelding

3600 bollen en flappen en 100 kalenders

Algemeen

De actie van de Lions voor zonnepanelen op het clubgebouw van Scouting Leif Erikson heeft al heel wat opgeleverd. Tijdens de oliebollenactie van de laatste dagen van het jaar in het dorp trotseerden de 'leeuwen' de koud en verkochten 2500 oliebollen en 1200 appelflappen. En dan zijn er ook nog de kalenders.

Dit jaar hebben de Lions een unieke kalender gemaakt met eigen gemaakte foto's van bijzondere monumenten in Voorschoten. De kalender is verkrijgbaar via de website van de Lions (www.lionsvoorschoten.org ). Inmiddels zijn er al een kleine 100 verkocht en zijn er nog een paar exemplaren verkrijgbaar. De kalender kost 12,50 euro waardoor je indirect bijdraagt aan een stukje groener Voorschoten!

De Lions Voorschoten is een groep enthousiaste mannen die zich inzetten voor een betere samenleving door projecten op te zetten of financieel te steunen. Hiervoor organiseert de club een reeks aan activiteiten waarmee geld wordt opgehaald. Naast de oliebollenverkoop in december is er tijdens Koningsdag de eendjesrace in het Berkhoutpark. De inzet van de Lions is geheel vrijwillig en de opbrengsten gaan volledig naar het goede doel.

Hoeveel deze actie voor het goede doel heeft opgeleverd was bij het perse gaan van deze krant nog niet bekend.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 5 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 6 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 12 uur geleden
Wethouder Paul de Bruijn kwam Imadeddine Hader van de Stichting Assalem feliciteren. Foto's: VSK
Het begin van een traditie: samen het Suikerfeest vieren 18 uur geleden 1
Afbeelding
Blijf langer sterk 21 uur geleden