Afbeelding

Montessorimiddag op Apolloschool

Algemeen Regio nieuws

Op vrijdag 1 februari november staat de tweede editie van de Montessorimiddag op het programma van Montessorischool Apollo aan het Strauspad 3 in Leiden. Direct om 14.30u kunnen belangstellenden uit Leiden en de regio verschillende lokalen bezoeken die speciaal voor deze gelegenheid zijn omgedoopt tot heuse werkplaatsen voor jong en oud.

Kinderen uit de onder-, midden- en bovenbouw zullen hen aan de hand van lesjes kennis laten maken met verschillende montessorimaterialen. Daarnaast kan men middels bondige en overzichtelijke informatieposters de theoretische kennis over ons montessorionderwijs verruimen.

Uiteraard zijn er tijdens de Montessorimiddag ook voldoende groepsleid(st)ers aanwezig die benaderd kunnen worden voor gesprekjes en vragen. Kortom, voor ieder wat wils: de doeners, de denkers en de sprekers.

We verwachten wederom veel belangstellenden en bezoekers te ontmoeten. Bent u geïnteresseerd? Kom dan vooral langs! Kent u iemand die interesse heeft in onze school of iemand die u bekender wilt maken met ons montessorionderwijs? Breng deze interessante middag dan vooral breed onder de aandacht!

Meer info: www.montessorischoolapollo.nl/

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 5 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 10 uur geleden 23
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24