Afbeelding

Oude Meuk is Leuk! Rommelmarkt op nieuw adres

Algemeen

Voorschoten - De wethouders Mol en Lamers openden vrijdag 8 februari het nieuwe onderkomen van de Rode Kruis Rommelmarkt in de ruimte achter het Cultureel Centrum in Voorschoten.
'Oude Meuk is Leuk', refereert wethouder Mol aan de tekst op de website van de rommelmarkt van het Rode Kruis. Zelf had hij al een spel uit zijn jeugd tussen het vele speelgoed en de spellen uitgeplukt.  'Het is mooi dat spullen hier een tweede leven krijgen, wat je hier koopt hoeft niet nieuw gemaakt te worden', waren de beide wethouders het eens. 'Veel dank ook aan de vele vrijwilligers die zich wekelijks hiervoor inzetten!
Ton de Roo, verantwoordelijk voor de communicatie van het Rode Kruis Leiden waar ook Voorschoten onder valt, bedankte de gemeente Voorschoten en het bouwbedrijf Niersman die de rommelmarkt op deze nieuwe locatie mogelijk hebben gemaakt.

De rommelmarkt is elke vrijdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur open, achter het Cultureel Centrum aan de Prinses Marijkelaan. Men kan er overtollige spullen (kleding, boeken en platen, speelgoed en curiosa) als schenking afgeven, die anderen dan weer voor een klein bedrag kopen. De opbrengst komt volledig ten goede aan het werk van het Rode Kruis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 8 uur geleden
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 11 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 17 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 21 uur geleden 27
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9