little kids swimming  in pool  underwater.
little kids swimming in pool underwater.

Nog meer activiteiten in voorjaarsvakantie

Sport Sport

De voorjaarsvakantie staat op het punt van beginnen, dus zijn er weer tal van activiteiten te beleven in zwembad Het Wedde en sporthal De Vliethorst. Tijdens de 'kleine vakanties' kan jeugd in zwembad Het Wedde extra lang recreatief zwemmen, van 12.00 tot 15.00 uur. Het vakantiethema in zwembad Het Wedde is "sportweek". 

Vakantieprogramma zwembad Het Wedde
Op maandag 25 februari staat Balance Day op het programma. Zoals de naam al doet vermoeden, balans is het codewoord bij deze activiteit. In het water liggen de Aquabases, maar kinderen zullen dit wel "wiebelmatten" noemen! 
Klerenzooi is de activiteit van dinsdag 26 februari. En nee, natuurlijk schelden we niet in zwembad Het Wedde. We gaan aan de slag met het zooitje kleren. Wat we exact gaan doen? Dat vertellen de badmeesters en juffen als je komt! 

Heb jij de precisie van Cristiano Ronaldo? Dan is "Schiet 'm erin" op woensdag 27 februari 2019 een activiteit voor jou! 
Als je een goed balgevoel hebt, dan is "Ballendag" de activiteit waaraan jij mee moet doen! We doen deze activiteit op donderdag 28 februari in Het Wedde, de grote glijbaan ligt dan ook in het water. 
We sluiten de vakantie af op vrijdag 1 maart met een activiteit waarbij de zenuwen door je lijf gieren: "Toren Bouwen". Lukt het jou de hoogste toren te bouwen? Laat het ons maar zien! Ook op vrijdag 1 maart ligt de grote glijbaan in het water.
Meer informatie over de activiteiten? Kijk op www.zwembadhetwedde.nl

Nog meer activiteiten…
Geen zin om te zwemmen of gewoon eens iets anders proberen? Doe dan op maandag 25 februari 2019 mee met de clinic Boogschieten in sporthal De Vliethorst. Aanmelden is verplicht, je kunt je aanmelden via www.voorschoten4kids.nl. 
Op woensdag 27 februari '19 ben je r-r-r-r-rollend van harte welkom in sporthal de Vliethorst. Rollend? Jazeker! We organiseren namelijk een skate-inn disco, dus je mag met alles (als het maar wieltjes heeft) komen rollen in de Vliethorst. 
Meer informatie over de activiteiten? Kijk op www.voorschoten4kids.nl 


 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 1 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 2 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 2 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 18 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen gisteren