Afbeelding

Langs de huizen door GroenLinks in Bijdorp

Politiek

Persbericht: Campagne Provinciale Statenverkiezingen van start!

De kop is eraf. De Provinciale Statenverkiezingen komen er weer aan en ook in Voorschoten is de campagne van start gegaan! Op zaterdag 16 februari was de eerste campagne-activiteit: langs de huizen in Bijdorp (voor de rasechte Voorschotenaren) of de Vogelwijk (voor de onwetende import). In vier koppels van twee gingen we op pad, het weer werkte mee en de meeste mensen die thuis waren en tijd hadden, over het algemeen ook. Leuke reacties of boeiende discussies.

Het was heel goed om te horen dat vrijwel iedereen op de hoogte is van de de aankomende verkiezingen. De aandacht voor klimaat en duurzaamheid werd breed gedeeld door de aanwezige bewoners, mooi dat dit nu veel meer aandacht heeft dan in het verleden. De geluidsoverlast door het autoverkeer op de A4 werd wisselend ervaren, in de ene straat leven die geluidsschermen heel sterk, terwijl dat voor bewoners van een andere straat veel minder het geval is. GroenLinks zal zich in ieder geval blijven inzetten om de geluidschermen langs de A4 te plaatsen.

Wij vinden het natuurlijk geweldig wanneer men 20 maart op GroenLinks wil stemmen. Maar belangrijker is dát er gestemd wordt. Ook door mensen die teleurgesteld zijn in de politiek. Hou vol en laat je stem horen!

Helaas konden we niet iedere straat in Bijdorp aandoen. Als mensen geïnteresseerd zijn in het programma van GroenLinks bij de Provinciale Staten dan kunnen zij die vinden op https://zuidholland.groenlinks.nl/

Zaterdag 9 maart gaan we weer langs de huizen, en dan in Starrenburg.

U herkent ons vast aan onze Groene jasjes.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 3 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 3 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 3 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 3 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 9 uur geleden