Afbeelding

Leuke Kijklessen bij Slank en Kwiek

Sport Sport

Elk jaar omstreeks de datum van de S&K Clubkampioenschappen, organiseert gymnastiekvereniging Slank en Kwiek Voorschoten kijklessen bij de peuter en kleutergroepen in de Frans de Vettezaal.  

Op de lestijden maandag 16.00 uur, woensdag 13.45 uur kleuters van 3 en 4 jaar en 14.45 uur meisjes en jongens van 5 en 6 jaar en ouder en peuter 15.45 uur. Ook op zondag is er een kleuterles, in de Voorsprong 10.30 uur.

Bij deze Kijklessen zien veel ouders dan de prestaties en kunsten van hun kinderen die zij met behulp van kleurenopdrachten uitvoeren. Ook lieten de al wat oudere kinderen hun turnkunsten zien op de diverse toestellen.

In het laatste kwartier was het tijd om de ouders met hun kinderen aan het werk te zetten. Het viel daarbij op dat sommige ouders nog even lieten zien dat ze (vroeger) ook geturnd hebben. Tot slot kregen alle kinderen, omdat ze zo goed hun best hadden gedaan, een aardig presentje ter herinnering. Het zijn weer leuke en gezellige lesuren geweest .

Ook zin om uw kind te laten gymmen? Kijk dan op de website van Slank en Kwiek: www.slankenkwiek.nl voor de mogelijkheden.

Nieuws overzicht

Na afloop werd er nog druk gediscussieerd over de antwoorden. Het bleef nog lang gezellig!
Ruim 180 deelnemers aan Oranje Pubquizzen 4 uur geleden 1
Afbeelding
Volleybalrecreanten Gemini Kangeroes zoeken sociale spelers 22 uur geleden
Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 23 apr, 10:00
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 23 apr, 09:59
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 23 apr, 09:02