Afbeelding
Foto: Marjolein

Impeesa zet de bloemetjes buiten!

Algemeen Regio nieuws

De scouts van scoutinggroep Impeesa Voorschoten gaan weer op pad om  zoveel mogelijk zakken aarde en bakken violen te verkopen. De opbrengst van deze actie is bedoeld voor de aanschaf en vervanging van grote materialen, om nieuwe activiteiten op te zetten en om scouting voor iedereen betaalbaar te houden.

De organisatie wordt gesteund door een grote groep ouders en andere familieleden van jeugdleden die meehelpen bij het afleveren van de zakken tuinaarde (25 liter) en bakken violen (12 potjes grootbloemige violen) tot aan de deur.

Mochten de jeugdleden onverhoopt aan de deur zijn geweest om een bestelling op te nemen, dan kunt u ook telefonisch bij ons informeren. De bestellingen worden op zaterdag 30 maart bezorgd, vanaf 10:00. Bezorging is alleen mogelijk binnen Voorschoten. Ook kunnen de tuinaarde en violen afgehaald worden op het Gounodplantsoen vanaf 10:00 uur.

Meer informatie en bestellen: www.impeesavoorschoten.nl. Mail: info@impeesavoorschoten.nl. Telefoonnummer: 071 - 561 51 66.

Nieuws overzicht

Een noodkreet van het bestuur. De 100e editie en het NK wordt dit jaar verreden maar hulp is hard nodig! Foto: Nelleke de Vries
Noodkreet vanuit het bestuur van de Kortebaandraverij 55 minuten geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 2 uur geleden
Afbeelding
Voorschotense Krant morgen in de bus en nu al online 14 uur geleden
Afbeelding
Fortgensschool schaakkampioen van district Leiden 15 uur geleden 1
Afbeelding
Mis het niet: De Goed Voor Elkaar Show 2024! 20 uur geleden