Afbeelding
Foto: Paul

GroenLinks bedankt kiezers

Politiek Politiek

(ingezonden door GroenLinks) Wat een uitslag! Afgelopen woensdag stemden meer mensen GroenLinks dan ooit tevoren. Meer dan twee keer zoveel mensen stemden GroenLinks als bij de vorige Statenverkiezingen! Zeer waarschijnlijk gaan wij met vijf Statenleden ons hard maken voor onze idealen. Vijf Statenleden om het GroenLinks geluid te vertolken dat de afgelopen weken overal in Zuid-Holland klonk en op 10 maart bij de klimaatmars uit duizenden kelen klonk. 

In Zuid-Holland is een andere partij die het huidige rechtse beleid wil veranderen de grootste geworden. Zij hebben Hans Wiegel voorgesteld als informateur. DENK heeft vervolgens voorgesteld Job Cohen mee te laten informeren, om recht te doen aan de uitslag. Een uitslag waarbij ook links, GroenLinks, heeft gewonnen.

Binnenkort merken wij of Forum voor Democratie openstaat voor ideeën van andere partijen, waarna de informatie begint. Daarbij zullen de informateur(s) bij de partijen informeren welke coalitie zij voor zich zien. Wij zullen ze informeren dat wij graag deelnemen in een coalitie die de klimaatverandering wil aanpakken, die zich wil inzetten voor al onze inwoners en voor de natuur. Een coalitie die wil samenwerken en verbinden. Daar staan wij voor en daar gaan wij voor. 

Hartelijk dank aan al onze kiezers die dit mogelijk hebben gemaakt. Bedankt voor je stem!

Wil je meer doen om je idealen waar te maken? https://wordlid.groenlinks.nl 

Of kom langs op onze groene borrel van woensdag 3 april (20.00 café de Lindeboom, Voorstraat 40).

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 1 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 2 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 2 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 18 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 23 uur geleden