Afbeelding

Speciale lentemaaltijd in woonzorgcentrum Topaz Foreschate

Algemeen Regio nieuws

Het was weer smullen voor de bewoners van Topaz Foreschate tijdens de jaarlijkse lentemaaltijd op vrijdag 29 maart. Met elkaar genoten zij van versgebakken pannenkoeken en een heerlijk toetje gesponsord door supermarkt Hoogvliet.  

Op verzoek van een aantal bewoners kozen we dit keer voor pannenkoeken als hoofdgerecht. Buiten stonden medewerkers van de pannenkoekenwagen verse pannenkoeken voor de bewoners te bakken. Supermarkt Hoogvliet zorgde voor een passende afsluiting van de maaltijd, met sponsoring van het toetje dat bestond uit ijs met een heerlijk sausje. De bewoners hebben hier erg van genoten. Wij zijn Hoogvliet zeer dankbaar.  

Gouden Dagen
Topaz werkt sinds begin 2018 samen met de organisatie Gouden Dagen. Gouden Dagen Nederland is het goede doel voor ouderen. Zij maken zich hard voor de kwaliteit van leven van ouderen. Aandacht is het sleutelwoord in hun aanpak, zodat ouderen zich gezien en gehoord voelen. De samenwerking zorgt niet alleen voor meer mooie momenten voor de bewoners van Topaz, maar ook voor ouderen uit de wijk. 
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Afsluiting Sijtwendetunnel van 28 april tot 18 mei 1 uur geleden 1
De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 19 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 19 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 19 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 19 uur geleden