<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

21 t/m 23 mei Avond4daagse

Voorschoten - Van 21 t/m 24 mei is het  weer Avondvierdaagse. Maar, let op! er veranderen dit jaar een aantal zaken. Zo is de start en finish op veld 6 van Voorschoten '97 waar alle scholen met een eigen standje op het veld staan. 

Burgemeester Bouvy-Koene lost elke avond het startschot, een speaker zal de deelnemers 'in de stemming brengen' en alle deelnemers kunnen meedoen aan de gezamenlijke warming-up, een DJ zal het hele gebeuren muzikaal omlijsten.

Mooie prijzen!
Er worden aan de deelnemers afvalzakjes uitgedeeld, onderweg kunnen de kinderen de zakjes vullen met zwerfafval. Als zij na afloop het gevulde zakje inleveren ontvangen zij een lot, met dit lot kun je prachtige prijzen winnen! Al het afval wordt verzameld en op de laatste avond komt er een vuilniswagen van de gemeente het afval ophalen. 

Weddeloop drie avonden afgesloten
De Weddeloop zal gedurende die dagen (21 t/m 23 mei) zijn afgesloten vanaf de Richard Wagnerlaan tot aan de hockeyclub Forescate en op 24 mei is er een afsluiting vanaf de Richard Wagnerlaan tot aan de Van Beethovenlaan. 

Inschrijven iedereen kan meedoen
De avond4daagse is niet alleen een evenement voor scholen, iedereen kan zich inschrijven voor de 5, 10 of 15 kilometer en tijdens de wandeling genieten van de mooie omgeving van Voorschoten en de gezelligheid van een gezamenlijke wandeltocht! Inschrijven kan via https://www.a4dvoorschoten.nl/inschrijven/ 

Informatie
Via de website www.a4dvoorschoten.nl word je ook op de hoogte gehouden van eventuele wijzingen in verband met bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten