De Odensehuiskamer is door Voorschoten Voor Elkaar afgelopen jaar ontwikkeld. Foto: Annelies van 't Hul
De Odensehuiskamer is door Voorschoten Voor Elkaar afgelopen jaar ontwikkeld. Foto: Annelies van 't Hul Foto: Annelies van 't Hul

Mini-symposium: 'Op weg naar een gezonder en vitaler Voorschoten'

Algemeen

Creëer met elkaar de koers naar een gezonder en vitaler Voorschoten! Op donderdag 20 juni 2019 organiseren Voorschoten Voor Elkaar en de gemeente Voorschoten het mini-symposium waarbij we met elkaar ingaan op de vraag: 'Hoe komen we tot een gezonder en vitaler Voorschoten?' Het symposium is bestemd voor vrijwilligersorganisaties, huisartsen, zorg- en welzijnsorganisaties, gemeente, maatschappelijke organisaties, onderwijs, kinderopvang, GGD / JGZ, politiek en andere professionals.

Vijf redenen om de middag te reserveren voor dit mini-symposium:
*Ontdek hoe het dorpsprofiel van Voorschoten van invloed is op de maatschappelijke ontwikkelingen in het sociaal domein;

*Laat je inspireren en informeren door ontwikkelingen en aansprekende voorbeelden van regio's en wijken in Nederland;

*Vergroot je netwerk;

*Maak een gezamenlijke start met het ontwikkelen van een koers voor het sociale domein;

*Draag bij aan een gezonder en vitaler Voorschoten!

Ferry Koper is een ervaren adviseur in innovaties en nieuwe netwerken in vitaliteit, gezondheid en zorg voor organisaties in de publieke en private sector. Tevens is hij organisator van en dagvoorzitter bij conferenties die gaan over een vitalere wijk, regio of een vitaler Nederland. 'Vitale inwoners en wijken kunnen niet zonder sterke en energieke samenwerking ('co-creatie') tussen professionals en inwoners'. Het symposium vindt plaats op 20 juni van 14 tot 17 uur in het Bondsgebouw, achter de Laurentiuskerk, Leidseweg 100. Meer informatie en aanmelden bij Voorschoten Voor Elkaar.

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 3 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 3 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 3 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 3 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 9 uur geleden