Afbeelding

Willem van der Ploeg winnaar klaverjascompetitie 2018/2019

Sport

Voorschoten - Na 33 klaverjasavonden werd de winnaar van de klaverjascompetitie van muziekvereniging Laurentius gehuldigd. Willem van der Ploeg behaalde 155.422 punten en was daarmee de winnaar van het klaverjasseizoen 2018/2019. Het deelnemersveld bestond uit gemiddeld zo'n 20 klaverjassers per avond en er werd op gemoedelijke wijze wekelijks gestreden om de punten. Het gaat, wat ons betreft, meer om het spel dan om de knikkers. Plezier in het spel dient tenslotte voorop te staan.

Zomerklaverjassen
In de zomermaanden is er op woensdagavond tot eind augustus het "zomerklaverjassen". We maken hier een kleine competitie van. In principe wordt er niet ingekocht en zullen alleen de beste acht of negen avonden meetellen.  U kunt elke week vrij beslissen of u wel of niet meedoet.  De inleg is gewoon € 2,50 per avond en op woensdag 28 augustus 2019 is de prijsuitreiking. Er is een prijs voor alle deelnemers. Daarnaast kunt u punten verdienen en wordt wekelijks een prijs per tafel uitgedeeld. Wilt u niet meedoen aan de competitie? Ook geen probleem: u bent altijd van harte welkom om een keer mee te kaarten.

U bent vanzelfsprekend van harte uitgenodigd om ook op onze wekelijks klaverjasavond mee te doen. We beginnen om 20:00 uur in het verenigingsgebouw De Speeldoos, Antonie van Leeuwenhoekkade 37 te Voorschoten (naast de IJsbaan)

Inlichtingen: Bart van der Ploeg, 06-16462972

Nieuws overzicht

Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 3 uur geleden 13
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 21 uur geleden 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 23 uur geleden
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 23 uur geleden
Tamim Haqparast en Shah Wali laten u in hun nieuwe restaurant Meydani graag kennismaken met de authentieke oosterse keuken. Foto: Vsk
Geniet bij Meydani van de authentieke oosterse keuken 27 mrt, 10:13 2