<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo voorschotensekrant.nl

'Sympathy for the devil' op Rockfeest Voorschoten

De Voorschotense rockers bleven een beetje weg van het Rockfeest in het Cultureel Centrum. Alle gemaakte pr – een enkeling die niet echt van muziek houdt zou er des duivels om kunnen worden - kon het rockhart blijkbaar niet sneller laten kloppen. Het deed echter niets af aan de sfeer onder de liefhebbende Thin Lizzy, Rolling Stones en Beatles fans die genoten van het optreden van Thin Lizzard, Helter Shelter en Boris van der Lek.

Thin Lizzard trapte af met de love rocksong 'Rosalie' en vervolgde met nummers als 'Whiskey in the jar', 'The boys are back in town', 'The cowboy song' én vast bedoeld voor alle moeders: 'Still in love with you'.

In het tweede deel van de avond speelde Helter Shelter. Deze goed op elkaar afgestemde Leidse rockformatie wisselden de bekende Stones en Beatles nummers met elkaar af. Fred was goed van stem en ging gemakkelijk over van 'Wanna hold your hand' naar 'Satisfaction'. Hendrik en Ronald gaan al aardig richting Keith en Ron en Marcel eiste terecht alle aandacht op met zijn drumintro van 'Sympathy voor de devil'.

Topsaxofonist Boris van der Lek was gastspeler in Helter Shelter. Boris – zelf Stones fan – die met zijn brede speelervaring 'los vast maar nergens aan vast' wel overal kan aanhaken gaf Helter Shelter een extra lading flair.

Een goede opkomst is welkom, maar uiteindelijk gaat het ons organisatoren (Frans Spendel & Nico Fennes) erom dat we goede muziek brengen in een prettige atmosfeer. En dat is goed gelukt op het Rockfeest Voorschoten. Het was gezellig en er werd gedanst. Een hartelijk dank voor alle supporters en sponsoren van ons rockfeest! Op 21 september is ons volgende event, 'save the date'.

Voor wie meer voelt voor jazzmuziek kan zaterdag 25 mei opnieuw in het leukste theater van Voorschoten terecht. Het Piet Wezepoel Jazzfestival viert dan haar 25-jarig jubileum met een line-up om van te smullen met Eric Ineke's JazzXpress, Tineke Postma, trio Agerbeek en vele anderen. Als je tenminste van jazz houdt en de gang naar het Cultureel Centrum weet te maken. Zie: www.pjpj.nl voor alle info over het Piet Wezepoel festival.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=voorschotensekrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten