Afbeelding

Vrijdag 24 mei supportersdag op de Kinderboerderij

Algemeen

Voorschoten - Vrijdag 24 mei organiseert de Kinderboerderij van 16.00 tot 19.00 uur voor de eerste keer  een supportersdag. (Alle supporters hebben hier al een save the day van ontvangen via de mail).   Heb je je nog niet aangemeld, doe het dan alsnog zodat bekend is op hoeveel bezoekers er gerekend kan worden. 

Tijdens deze middag laten Sandy en de medewerkers van de kinderboerderij je zien wat er allemaal met het geld van de supporters gebeurd op de kibo. Er zijn rondleidingen en ook de cliënten die een dagbesteding hebben op de kinderboerderij laten zien wat zij er allemaal doen.

Wij hebben allerlei lekkere hapjes en drankjes dus kom lekker op tijd, eet mee en dan door naar de avondvierdaagse. Super makkelijke avond.
Heb je je nog niet opgegeven,  geef je snel op via www.stichtingkinderboerderijvoorschoten.nl Ben je nog geen supporter, dan kun je je ook op deze website aanmelden!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 17 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 17 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 17 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 17 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 23 uur geleden