Vrijwilligers gezocht voor KWF-afdeling Voorschoten

Algemeen

Binnen de gemeente Voorschoten zijn er jaarlijks een groot aantal vrijwilligers actief voor KWF Kankerbestrijding. Om de collectanten nog beter te kunnen ondersteunen zoeken wij nog meer collectanten en contactpersonen. De jaarlijkse collecte is altijd de eerste week in september.

Wijkhoofden in de wijken Noord-Hofland, Krimwijk, Park Allemansgeest en Centrum
Als wijkhoofd stuurt u de collectanten in jouw buurt aan. Onder uw leiding gaan de collectanten tijdens onze collecteweek in september goed geïnformeerd en optimaal gemotiveerd langs de deuren om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Kijkt of u nog iemand enthousiast kan maken en meld je dan aan met z'n tweeën. Wel zo gezellig en het werkt veel prettiger.

Uw taken als wijkhoofd bestaan o.a. uit: maken van de looproutes (digitaal) en zo nodig zorgen voor aanvullingen hierop contact onderhouden met de collectanten inzetten van nieuwe collectanten in uw buurt zorg dragen voor de inning en telling van de collecte volgens het 4-ogenprincipe (alleen als dat zo afgesproken wordt binnen de vrijwilligers afdeling).

Na afloop van de jaarlijkse collecte bedanken van de collectanten in uw buurt bijhouden van het collectantenbestand van uw buurtcontrole uitvoeren op de voortgang van de collecte

Collectanten in de wijken Noord-Hofland, Krimwijk, Park Allemansgeest en Centrum.
Lijkt het u leuk om te collecteren en daarmee KWF Kankerbestrijding te steunen? Collecteer dan in de eerste week van september bij u in de buurt. Want hoe meer collectanten er meedoen, hoe hoger de opbrengst is en hoe meer geld er beschikbaar is voor kankeronderzoek. Als KWF-collectant: Collecteert u huis-aan-huis in uw eigen buurt of op straat draagt u direct bij aan kankeronderzoek.

Meer informatie
Ook voor de andere wijken in Voorschoten hebben wij altijd collectanten nodig. Dus als u tijd en zin over heeft bel mij voor meer informatie of kijk alvast op de website.

Wilt u zich inzetten voor KWF Kankerbestrijding en bent u geïnteresseerd in een van deze functies? Neem dan voor meer informatie contact op met Leonard Boonstoppel 06-450.117.64 of José Wouters 071-561.94.60 of zie onze website www.kwf.nl/helpjijons

Nieuws overzicht

Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 24 minuten geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 29 minuten geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 17 uur geleden
GroenLinks raadslid Corine Ilic.
GroenLinks blij met inzicht: Geen flexwoningen Geestwoningpad 17 uur geleden
Vorig jaar werden de Voorschoten Awards voor het eerst uitgereikt. De nominaties voor dit jaar gaan binnenkort van start. Foto: PR
De nominaties voor de Voorschoten Awards starten 18 uur geleden