Trijntje Lamboo danste bij de Toppers en treedt zaterdag op bij het concert van Tino Martin. Foto: Fam. Lamboo
Trijntje Lamboo danste bij de Toppers en treedt zaterdag op bij het concert van Tino Martin. Foto: Fam. Lamboo

Trijntje na Toppers nu ook bij concert Tino Martin

Algemeen Regio nieuws

Ze heeft het druk de laatste tijd. De Voorschotense danseres Trijntje Lamboo geeft sinds januari HipHop les bij MyLife, heeft net de trainingen en twee uitverkochte shows in de Johan Cruijff Arena voor de 'Toppers in Concert' achter de rug en staat a.s. zaterdag 8 juni in het Olympisch Stadion tijdens het concert van Tino Martin.

'De trainingen voor de Toppers waren nog niet eens begonnen toen ik benaderd werd voor het concert van Tino Martin. De concerten van de Toppers waren waanzinnig om mee te mogen maken. Twee uitverkochte shows voor meer dan 65.000 man per show. Het is het mooiste en grootste wat ik ooit gedaan heb verteld Trijntje enthousiast.'

De trainingen voor het concert van Tino Martin zijn net begonnen en we moeten in drie dagen de choreo's en aansluitend de show draaien. Het is ook nu weer een eer om in dit historische stadion mee te mogen dansen met een Nederlandse artiest. Er zijn tijdens het concert gastoptredens van o.a.Glen Faria (het duurt te lang) en Trijntje Oosterhuis.' Ook komt er nog een speciale gast waar Trijntje bij mag dansen maar daar mag ze nog niks over vertellen.

Nieuws overzicht

Jan Spit (l) en Hans Dijksterhuis organiseren ook dit jaar het Voorschoten Open op 25 mei. Foto: VSK
13e editie Voorschoten Open Golf op zaterdag 25 mei 2 uur geleden
Afbeelding
Depressievereniging afdeling Leiden heeft ruimte voor nieuwe deelnemers!! 2 uur geleden
Na nog veel spannende momenten in het laatste kwart bleef de eindstand onbeslist, wat voor de blauwen toch als winst voelde!
Meisjes Forescate MO 12-4 spelen gelijk tegen Zoetermeer 3 uur geleden
Isis en Lisanne wonnen de dubbel.
Forescate 1 haalt met 6-0 de eerste overwinning binnen 3 uur geleden
Afbeelding
Staking Sleutelstad is voorbij 20 uur geleden