Afbeelding

Depot 258 onder water

Algemeen Regio nieuws

Dikke pech voor vriendinnen Lisette Borghart en Michelle Polak. Een week nadat hun Depot 258 op de Schoolstraat 53 feestelijk werd geopend kreeg de winkel te maken met flinke wateroverlast. De brandweer moest er aan te pas komen om het water uit het pand weg te pompen. 

'We werden vanmorgen door de beveiliging gebeld dat er een storing was', vertelt Lisette. 'En toen ik binnen kwam stond de hele winkel onder water, het stroomde via de spotjes en de stoppenkast naar beneden. Daar was geen redden aan.' Oorzaak bleek de overkapping bij de winkel. Die bleek vol met rotzooi te zitten waardoor de vele regen niet afgevoerd kon worden. De brandweer heeft met waterstofzuigers het meeste water weggehaald en de lekkage verholpen. 

'We hebben wel ontzettend veel geluk gehad dat er weinig op de grond stond dus de schade is wellicht beperkt gebleven maar dat is nog even afwachten want het water is ook langs de houten kasten naar beneden gekomen. Als dat hout krom trekt, moet de hele achterkast vervangen worden.' 

Maar Lisette en Michelle hebben zich er niet door uit het veld laten slaan. De winkel is inmiddels gewoon weer open. 

Nieuws overzicht

De bewoners van de Brunita J. Gemmekelaan protesteren al sinds vorig jaar tegen de komst van flexwoningen op het Geestwoningpad.
Buurt opgelucht: géén flexwoningen op Geestwoningpad 17 uur geleden
Afbeelding
Van chaotische hoofd naar innerlijke kind 17 uur geleden
Afbeelding
Wereldwinkel Voorschoten: volop keus voor moederdag! 17 uur geleden
Afbeelding
Intratuin rijdt mee in de Bloemencorso met betoverende auto 17 uur geleden
Afbeelding
Lang zal hij leven! 23 uur geleden