De Horsten Uitvaartverzorging - Anemonenweg 70 - 2241 XM Wassenaar
De Horsten Uitvaartverzorging - Anemonenweg 70 - 2241 XM Wassenaar

Op 22 juni Open Dag bij De Horsten Uitvaartverzorging

Algemeen

Het Clingendaelhuys, op de grens van Wassenaar en Den Haag, biedt alle ruimte voor een stijlvol afscheid van een dierbare. Op zaterdag 22 juni is er een Open Dag van 11.00 tot 15.00 uur. U bent van harte welkom voor een hapje en drankje om zo eens achter de schermen te kijken en informatie te krijgen.

Na een ingrijpende verbouwing beantwoordt het monumentale pand weer aan alle eigentijdse verwachtingen. Er zijn diverse ruimten om in alle rust afscheid te nemen, gasten te ontvangen of een uitvaartplechtigheid in intieme kring te houden. De charme van de vorige eeuw wordt gecombineerd met alle benodigde moderne faciliteiten. De hoge plafonds, de parketvloeren en ornamenten ademen de sfeer van weleer, waar de functionele ruimten volledig naar hedendaagse normen zijn ingericht. Beneden bevindt zich de volledig nieuwe verzorgingsruimte, waar familieleden de mogelijkheid hebben te helpen bij de verzorging van hun dierbare.

In Het Clingendaelhuys, vinden ook regelmatig informatieve lezingen plaats, voordrachten of muziekmomenten. Deze bijeenkomsten hebben een informeel karakter met een ontvangst vooraf en een glas na afloop.

Het Clingendaelhuys, Thérèse Schwartzestraat 1 (hoek Benoordenhoutseweg), Den Haag, nabij park Clingendael. Zie ook dehorstenuitvaartverzorging.nl.

Nieuws overzicht

Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen 5 uur geleden
Jesper Zonneveld neemt per 1 april Heymans IJzerwaren aan het Treubplein 6, over van Bob Heijmans. Foto: Nelleke de Vries
Heymans IJzerwaren heeft nieuwe eigenaar: Jesper Zonneveld 9 uur geleden 23
De familie van Ton is blij met het speciale bankje
Een eigen bankje met plaquette voor Ton van der Pol 27 mrt, 15:44 9
Onlangs werd 25 jaar aangepast roeien, gevierd bij Roeivereniging Rijnland
25 jaar aangepast roeien binnen roeivereniging Rijnland 27 mrt, 13:31
Afbeelding
MHC Forescate JO14-2 toont teamspirit tegen koploper Rijswijk 27 mrt, 13:24