De vier spelers met hun onderscheidingen en de trainers. (foto PR)
De vier spelers met hun onderscheidingen en de trainers. (foto PR)

Voorschoten '97 sluit succesvol seizoen af

Sport Regio nieuws

Voorschoten '97 heeft met de selectiespelers, staf, bestuur, sponsoren, leden van de Club van 100 en trouwe supporters het succesvolle seizoen 2018 – 2019 afgesloten. Tijdens een drukbezochte bijeenkomst in het clubhuis werden de spelers van het seizoen bekendgemaakt en nam men afscheid van twee trainers.
Bij de zaterdagselectie is Peer van Paassen speler van het seizoen. Stephan van der Niet is teamplayer van het jaar. Bij de zondagselectie is Jeroen Vlak speler van het seizoen en Jarno van der Born talent van het jaar. Voor de gelukkige winnaars waren er beeldjes en dinerbonnen van La Casita en het Wapen van Voorschoten.

Aanwinst
Trainer André Louwers van zaterdag 1 nam na drie jaar en de recente promotie afscheid van de club. Hij vertelde enorm te hebben genoten van deze periode. "De zaterdag-afdeling staat weer op de kaart. Het is een mooie ploeg en een aanwinst voor de eerste klasse." Zijn collega-trainer Ronald van Delft verlaat na liefst negentien jaar de vereniging.   

Voorbeeld voor iedereen
Trainer van de zondag, Huib van Oostrum-Soede, noemde Jeroen Vlak een voorbeeld voor iedereen. Hij was reserve-keeper bij het eerste en heeft weinig trainingen gemist. Voor de staf is hij de meest waardevolle speler van het seizoen. Namens de sponsorcommissie en de Businessclub bedankte Hans Toor, voorzitter van de sponsorcommissie, iedereen voor de inzet in het afgelopen seizoen en de beide zaterdagtrainers voor de fijne tijd bij de vereniging.
 

Nieuws overzicht

Afbeelding
Voorschotense Krant vrijdag in de bus en op www.voorschotensekrant.nl 1 uur geleden
Afbeelding
Vol Cultureel Centrum Voorschoten genoot van de KC Big Band! 2 uur geleden
Het bestuur van de Autotocht met vlnr Peter Grimbergen, Joyce Spendel, Tineke van Os, Marijke Kljn en Sander de Ridder. Foto: Pr
De 92e Autotocht Ouden van Dagen is op woensdag 8 mei 2 uur geleden 1
Afbeelding
"BLIJSPEL" VERGETELHEID toneelgroep Voorschoten: alleen nog kaarten voor 6 april 18 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Gevers: oorlogsverhalen blijven vertellen gisteren